Κερδίστε προσκλήσεις σήμερα ! Πασχάλης στο Άλσος

Κερδίστε προσκλήσεις για σήμερα Τρίτη 1/9 στο άλσος στείλτε μας εμειλ        [email protected] το Όνομα και το Επίθετο σας και θα λάβετε απάντηση

 

Ένα πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα ωραιότερα τραγούδια των 60’s, 70’s, 80’s, 90’s μέχρι και σήμερα σε μια αναδρομή στη γεμάτη επιτυχίες καριέρα του μας επιφυλάσσει ο διαχρονικός και αιώνιος έφηβος Πασχάλης Αρβανιτίδης την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσος! «Αν μια μέρα σε χάσω», «Παραδώσου λοιπόν», «Ο τρόπος», «Το σχολείο», «Το μπαράκι», «Ο Αλέξης», «Μάθημα σολφέζ», «Είσαι το ταίρι μου» και πολλά, πολλά άλλα!

Special guest σε αυτή την υπέροχη βραδιά θα είναι η Σοφία Αρβανίτη, ο Θάνος Καλλίρης και ο Γιάννης Γιοκαρίνης! Με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στα ενεργητικά τους θα παρασύρουν το κοινό σε μαγικά μονοπάτια.

Στα decks θα βρίσκεται η εκρηκτική DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου με ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Η μοναδική συνύπαρξη των παραπάνω σπουδαίων ερμηνευτών που έχουν σημαδέψει και μεγαλώσει γενιές και γενιές θα ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν τους φανατικούς οπαδούς τους για να ερωτευτούμε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όπως παλιά σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Πληροφορίες:

Θέατρο Άλσος: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00
‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00
Προπώληση: www.viva.gr

 

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» στο Θέατρο Βεάκη

«Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» Η νέα παράσταση του Γιώργου Νανούρη στο Θέατρο Βεάκη με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ιωάννα Παππά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Μια Τελεία… είναι μόνο η αρχή!

Μια Τελεία… είναι μόνο η αρχή!   από τη θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ   Μια ΝΕΑ παράσταση-εργαστήρι που ενισχύει την βιωματική μάθηση στο ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ