Ο Άγγελος Ανδριανός live στην Αθήνα!

Ο Άγγελος Ανδριανός μας προσκαλεί σε μουσικά στέκια σε όλη την Αθήνα, για να ταξιδέψουμε με την υπέροχη φωνή του στο καλό ελληνικό τραγούδι!  Μαγικές μουσικές βραδιές με τίτλο «Είναι κάτι βραδιές», το τραγούδι που μας παρουσίασε το προηγούμενο καλοκαίρι και που τόσο αγαπήσαμε!

Ξεκινώντας από τα δυτικά προάστια και το μουσικό στέκι «Πατινάζ» στο Άλσος του Αιγάλεω, μας περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ξεκινώντας από τις 17 Σεπτεμβρίου ενώ συνεχίζει στο κέντρο της Αθήνας  και το Μπαράκι της Διδότου για μία μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου! Από τον Οκτώβριο και μετά, κάθε πρώτη και τρίτη Πέμπτη κάθε μήνα θα βρίσκουμε τον Άγγελο Ανδριανό στην Galerie δημιουργών στην Κηφισιά!

Ο Άγγελος Ανδριανός θα φέρει μαζί του τραγούδια που έχει αγαπήσει από παιδί και παρέα με την κιθάρα του και τον συνοδοιπόρο επί σκηνής Ματί Παλαιολόγο στο πιάνο, μας ταξιδεύει από τα λαϊκά τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα και Σταύρου Κουγιουμτζή έως τις μπαλάντες των Γιάννη Σπανού, Μίμη Πλέσσα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και των αδερφών Κατσιμίχα ο Άγγελος Ανδριανός!

Παράλληλα θα παρουσιάσει live και το τραγούδι του «Είναι κάτι βραδιές» σε στίχους του Δημήτρη Τανού και μουσική δική του! Μία ερωτική, δυναμική μπαλάντα που ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού

Αναλυτικά το πρόγραμμα εμφανίσεων:

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 17 Σεπτεμβρίου – Πατινάζ

(Ώρα έναρξης: 21.30, Είσοδος ελεύθερη, Τηλέφωνα κρατήσεων: 2105319923 – 6958462146, Άλσος Αιγάλεω – Μπαρουτάδικο, Μυκηνών και Εδέσσης)

 

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου – Το μπαράκι της Διδότου

(Ώρα έναρξης: 21.00, Εισιτήριο: 7 ευρώ, Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103642990

Διδότου 3 & Σίνα, Κολωνάκι, [email protected])

 

Πέμπτη 7 & 21 Οκτωβρίου, 4 & 18 Νοεμβρίου, 2 & 16 Δεκεμβρίου – Galerie Δημιουργών

(Ώρα έναρξης: 21:30, Εισιτήριο: 8 ευρώ,  Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 6251732

Χελιδονούς 28, Κηφισιά, www.galeriedimiourgon.gr)

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα