Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Χορευτικού Αυτοσχεδιασμού

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Χορευτικού Αυτοσχεδιασμού με τη Νάντια Παλαιολόγου
στο Quilombo
4ος Χρόνος Open Level

“Δεν είναι μουσική αν δεν μπορείς να χορέψεις μ’ αυτήν.”
Omar Sy

Το ετήσιο σεμινάριο σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού της Νάντιας Παλαιολόγου επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμού Quilombo.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες και όλους όσους θέλουν να γνωριστούν ή να ξαναέρθουν σε επαφή με το σύγχρονο χορό  αλλά και τον αυτοσχεδιασμό.
Έτσι το μάθημα χωρίζεται σε δύο μέρη: στο πρώτο μέρος  τεχνική σύγχρονου χορού (release technique) και στο δεύτερο μέρος ασκήσεις αυτοσχεδιασμού ,με τελικό σκοπό ο μαθητής να είναι σε θέση να συνθέσει προσωπικές ιστορίες δουλεύοντας σόλο ,αλλά και ομαδικά.
Όπως κάθε χρόνο θα δοθεί ένα πρότζεκτ στους συμμετέχοντες που με την καθοδήγηση της Νάντιας Παλαιολόγου  θα δημιουργήσουν την δική τους σύνθεση.
Στόχος είναι να  παρουσιαστεί στο τέλος της χρονιάς στο κοινό, σε μια ανοιχτή παρουσίαση που θα συμπυκνώνει το δημιουργικo, καλλιτεχνικό και χορευτικό αποτύπωμα του σεμιναρίου.  Από χορευτές, χορογράφοι και πάλι χορευτές ο σύγχρονος χορός θα είναι η αφορμή να πούμε και να φτιάξουμε ιστορίες με τα σώματα μας.
Το σεμινάριο είναι open level  και  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό στο email:[email protected]gmail.com.
Λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Τόπος: Κέντρο πολιτισμού Quilombo
Κάθε Σάββατο 17:30 – 19:30
Ανοιχτό Δωρεάν Μάθημα: Σάββατο 02 Οκτωβρίου 17:30 – 19:30

Δηλώσεις Συμμετοχής για το ανοιχτό μάθημα και πληροφορίες: palaiologounantia[email protected],

Quilombo Centro Cultural
Σερβίων 8 και Λ. Αθηνών 44
Ακαδημία Πλάτωνος
(μετρό Κεραμεικός ή Μεταξουργείο)
Πληροφορίες:[email protected]

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Προσκλήσεις / Το Ψέμα

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Το Ψέμα” στο Θέατρο Αλεξάνδρεια  Σάββατο 29/1 ώρα 8:30 μμ και Κυριακή 30/1 ώρα 7:00 μμ  στείλτε μας μήνυμα όνομα και ημέρα προτίμησης , [email protected] , οι

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ LIVE / VOX 2022

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ LIVE / VOX 2022 Νέα ημερομηνία έναρξης:  Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ   Η προπώληση ξεκίνησε