Ακρόαση από την Ντουέντε και τον Νικόλα Ανδρουλάκη

Ακρόαση από την  Ντουέντε  και  τον Νικόλα Ανδρουλάκη

Κάλεσμα σε ακρόαση για επαγγελματίες άνδρες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, ηλικίας 21-39 ετών, κάνουν ο σκηνοθέτης Νικόλας Ανδρουλάκης και η Καλλιτεχνική Συμμορία Ντουέντε,

με σκοπό την ολοκλήρωση της σύνθεσης του ensemble ισότιμων πρωταγωνιστών που θα απαρτίσει την παράσταση ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΪ, που θα παρουσιαστεί σύντομα σε κεντρική σκηνή της Αθήνας.

Για τη συμμετοχή στην ακρόαση απαιτείται η αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος και μια πρόσφατη φωτογραφία καθώς και μια ελεύθερη τοποθέτηση (50-80 λέξεις) στο ανοικτό ερώτημα «Γιατί το κάνεις αυτό;» όπως το ερμηνεύει καθένας. Δεν απαιτείται η προετοιμασία κάποιου μονολόγου, θα είναι όμως προαπαιτούμενο, για όσους τελικά κληθούν στην ακρόαση, να έχουν μελετήσει πρόσφατα το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι του Όσκαρ Ουάιλντ.

Σημειώνονται τα εξής: Το ηλικιακό εύρος των ηθοποιών έχει οριστεί ως δραματουργική πτυχή του έργου. Η προεπιλογή θα γίνει βάσει βιογραφικού.

Οι υποψήφιοι χρειάζεται να έχουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ως την ημέρα της ακρόασης.

Όσοι επιλεγούν για την ακρόαση θα λάβουν mail με όλες τις σχετικές οδηγίες. Όλοι οι ηθοποιοί που θα στείλουν βιογραφικό θα λάβουν απάντηση.

Αποστολή βιογραφικών ως Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στο email [email protected]

Τα τελευταία χρόνια ο Νικόλας Ανδρουλάκης και η Ντουέντε δημιούργησαν κι εξελίσσουν το δραματουργικό, ερμηνευτικό και σκηνοθετικό σύμπαν του θεάτρου της πραγματικότητας, που επιτρέπει στους ήρωες να γράφουν τα έργα της ζωής τους κάθε φορά απ’ την αρχή, στην πράξη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία ΚΟΥΚΛΕΣ, την κινηματογραφική σύνθεση της ομότιτλης παράστασης, στο https://vimeo.com/549326137 (κωδικός εισόδου: nora)

Υλικά των έργων τους μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της Ντουέντε, στο facebook.com/duendeartgang και @duende_art_gang στο ίνσταγκραμ.

Η παράσταση ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΪ έχει επιχορηγηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού.

 

* οι φωτογρφίες είναι από τις ως τώρα διεργασίες της ομάδας

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Βυσσινόκηπος»

www.microbroadway.gr «Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ μια τραγική κωμωδία Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης Πρεμιέρα: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022   Λίγα λόγια για το έργο Ο «Βυσσινόκηπος», το

Η Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος

  Η Άννα Βίσση και η πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας μετά τις 2 τελευταίες sold out εμφανίσεις, έρχεται να μας απογειώσει για μια τελευταία