ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ , νέος χώρος

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

νέος  χώρος
Ο απόλυτος προορισμός αγορών!

Οι Εκδόσεις Διάπλαση ανοίγουν το κεντρικό τους βιβλιοπωλείο στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος 19, στο Κολωνάκι, ώστε το αναγνωστικό μας κοινό να μπορεί να εξυπηρετηθεί καλύτερα σε έναν φιλόξενο και οργανωμένο χώρο, για μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από τη μεγάλη συλλογή παιδικών βιβλίων που μπορούν να προμηθευτούν οι μικροί μας φίλοι, δημιουργήσαμε ένα ειδικό εκθετήριο με μοναδικές χειροποίητες κούκλες, αποκλειστικότητα του Διάπλαση exclusive, καθώς και επιλεγμένα παιχνίδια από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου, ώστε να συνοδευτεί η εκπαίδευση με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Παράλληλα, λειτουργεί και αντίστοιχο τμήμα για τους ενήλικες, όπου, εκτός από την πλούσια συλλογή έργων της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας για όλα τα γούστα, μπορούν να επιλέξουν μοναδικά αντικείμενα τέχνης αλλά και προσεγμένα δώρα, στις πιο εκπληκτικές τιμές! Ένα art shop με χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, γλυπτά και πρωτότυπα αντικείμενα δημιουργημένα από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Ακόμα, στο πατάρι του καινούργιου μας χώρου θα φιλοξενούνται οι παρουσιάσεις των βιβλίων μας, ενώ παράλληλα ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει ένα χώρο ξεκούρασης και χαλάρωσης, που δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα από τις Εκδόσεις Διάπλαση .

Και όπως εδώ και 20 χρόνια, από την ίδρυση των Εκδόσεων Διάπλαση, μπαίνουμε εμείς στο σπίτι σας με τις προσεγμένες μας εκδόσεις, ήρθε η στιγμή να σας φιλοξενήσουμε και στον δικό μας χώρο!

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: [email protected] και kokolaki[email protected]

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι
Τηλ.: 2169003693, e-mail: [email protected]
ΕΔΡΑ: Εμμανουήλ Παππά 6, 122 42 Ελαιώνας
Τηλ.: 210-3808455, 210-3808445, e-mail: [email protected]
website: www.diaplasibooks.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Βυσσινόκηπος»

www.microbroadway.gr «Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ μια τραγική κωμωδία Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης Πρεμιέρα: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022   Λίγα λόγια για το έργο Ο «Βυσσινόκηπος», το

Η Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος

  Η Άννα Βίσση και η πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας μετά τις 2 τελευταίες sold out εμφανίσεις, έρχεται να μας απογειώσει για μια τελευταία