ΠΥΞ ΛΑΞ «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»

ΠΥΞ ΛΑΞ

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»
Tour 2021

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

Η περιοδεία των Πυξ Λαξ «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» ολοκληρώνεται με μια μοναδική συναυλία στις 27 Δεκεμβρίου 2021 στο Christmas Theater.

Με όχημά τους την ξεχωριστή μουσική τους, οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν φέτος σε πάνω από 20 πόλεις δίνοντας συνολικά 25 συναυλίες σε κατάμεστους χώρους καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

Ενδυναμώνοντας αυτή τη διαχρονική σχέση αγάπης που έχουν χτίσει με το κοινό τους, οι Πυξ Λαξ κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών τους εμφανίσεων, με μία ξεχωριστή συναυλία στον ανακαινισμένο χώρο του Christmas Theater.
Η συναυλία της 27ης Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί αποκλειστικά για εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο (από την ημερομηνία της συναυλίας) εξάμηνο θεατές.

Για την είσοδό στον χώρο οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας.

Για την είσοδο στον χώρο ανήλικων θεατών από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών είναι απαραίτητη δήλωση self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου (24ώρου), στην οποία προβαίνει οιοσδήποτε γονέας ή κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και παραμονής τους στον χώρο της συναυλίας, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει Πέμπτη 7 Οκτωβρίου

Τιμές Εισιτηρίων

ΖΩΝΗ Γ: 20 ευρώ*
ΖΩΝΗ Β: 30 ευρώ*
ΖΩΝΗ Α: 45 ευρώ*
*στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος υπηρεσίας box office fee, το οποίο είναι 10% επί της ονομαστικής τιμής εισιτηρίου

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s)
CHRISTMAS THEATER
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Βεϊκου 137, Γαλάτσι
Τηλέφωνο: 211 77 01 700

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο [email protected]

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Christmas Theater βρίσκεται στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, ακριβώς απέναντι από το Άλσος Βεΐκου , στο Γαλάτσι, μία περιοχή βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι σχετικά απλή, μιας και το θέατρο βρίσκεται επί της Λ. Βεΐκου, κύριου οδικού άξονα της πόλης.
Πώς να φθάσετε στο Christmas Theater:

Χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 10 «Λ. Κύμης». Συνεχίστε με νότια κατεύθυνση, έχοντας το Ο.Α.Κ.Α. στα αριστερά σας. Θα φτάσετε έξω από το Christmas Theater 3,5 χλμ μετά το σημείο που αφήσατε την Αττική Οδό.

Επίσης στην Λ. Βεΐκου μπορείτε να φτάσετε από τη Λ. Κηφισίας είτε μέσω της Λ. Καποδιστρίου είτε από την Λ. Κηφισίας να στρίψετε στην Λ. Σπύρου Λούη και στη συνέχεια να στρίψετε στην Λ. Κύμης και να συνεχίσετε στην Λ. Βεΐκου.

Στη Λ. Βεΐκου μπορείτε να φθάσετε και από τη Λ. Γαλατσίου και την Πρωτοπαπαδάκη (μέσω του Περιφερειακού Γαλατσίου).

Από την Μαρίνου Αντύπα μπορείτε να στρίψετε στην Λ. Κύμης και να συνεχίσετε στην Λ. Βεΐκου.

Στο θέατρο φυσικά μπορείτε να φτάσετε χρησιμοποιώντας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πιο απλός τρόπος είναι με το λεωφορείο 608 Ζωγράφου – Ακαδημία – Γαλάτσι (στο οποίο μπορείτε να επιβιβαστείτε από πολλές στάσεις π.χ. από το κέντρο, Ευαγγελισμός, ή Σύνταγμα, ή Πανεπιστημίου, ή Ομόνοια κλπ.), το οποίο κάνει τέρμα ακριβώς έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Μετρό (γραμμή 1) μέχρι τον σταθμό «Άνω Πατήσια» και από εκεί το λεωφορείο 444 (Σταθμός Α.ΠΑΤΗΣΙΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ – Σταθμός ΕΙΡΗΝΗ), που κάνει στάση έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.

Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν.

Η είσοδος και η έξοδος των αυτοκινήτων γίνεται από 2 εισόδους.

Το θέατρο διαθέτει βεστιάριο και η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Το θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ και η κράτηση εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 211 7701700.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και