«Όσο σκέφτεσαι το αύριο» Sidetrack

Οι Sidetrack, παρουσιάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Όσο σκέφτεσαι το αύριο», η οποία κυκλοφορεί ψηφιακά από το  Ogdoo Music Group.

Πρόκειται για ένα EP που περιέχει πέντε νέα τραγούδια, σε μία προσπάθεια με διαφορετική ηχητική χροιά από τις προηγούμενες, που έρχεται να δώσει έμφαση στην ανάγκη για ουσιαστική έκφραση και άμεση επαφή.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι :

«Πέντε νέα τραγούδια ψάχνουν τον τρόπο να φέρουν σε επαφή τη σκέψη, το συναίσθημα και την αγωνία μας για την επόμενη μέρα. Με αυτήν την ενότητα νιώθουμε να πηγαίνουμε τον ήχο μας ένα βήμα μπροστά, πιο συνειδητοποιημένα και σίγουρα πιο μαζί. »

Η ψηφιακή κυκλοφορία του EP  εμπλουτίζεται από ένα εξαιρετικό music lyric video animation του Stoodio.gr που συνοδεύει το τραγούδι «Διαδρομή» σε σκηνοθεσία του Αντώνη Κατσικάρη.

Στο youtube είναι διαθέσιμα τα music videos των τραγουδιών «Όλα αλλιώς» και «Διαδρομή».

Ακούστε το «Όλα αλλιώς» στο YouTube: https://youtu.be/vx0zjNase1E

Ακούστε το «Διαδρομή» στο YouTube: https://youtu.be/z0QaWYWwhJw

 

 

Ολοκληρωμένο το EP «Όσο σκέφτεσαι το αύριο» κυκλοφορεί ψηφιακά και είναι διαθέσιμο σε όλες τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακούστε το EP στο Spotify: https://spoti.fi/2YtDk3F

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ LIVE / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ LIVE / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 TETAΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΠΑΤΡΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ROYAL THEATER Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ Η προπώληση ξεκίνησε Η εκρηκτική