Η Γιώτα Τσιμπρικίδου συναντά τον Μένιο Σακελαρόπουλο

 

 

Εκπληκτικός Μένιος Σακελλαρόπουλος στο #34 Artpodcast
με την Γιώτα Τσιμπρικίδου – για μια πορεία ζωής γεμάτη δημοσιογραφία, ταξίδια και συγγραφή βιβλίων!

 

Τα βιβλία του Μένιου Σακελλαρόπουλου είναι «εγγύηση». Έχουν έρευνα, εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ…σε κάποια από αυτά οι ήρωες είναι πρόσωπα υπαρκτά και σε όλα του τα βιβλία βρίσκεις μια αλήθεια βγαλμένη από την ψυχή. Αυτά τα λόγια από τους αναγνώστες του τον κάνουν να χαρεί πραγματικά.

Με ενέργεια και διάθεση ενός έφηβου, με ματιά που φανερώνει ευαισθησίες και με μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, ταξίδια και ιστορίες για να μοιραστεί, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής στο Art Podcast #34.

Από τις γειτονιές της Φρεαττύδας στην Κομοτηνή φοιτητής της Νομικής και από την παντοκρατορία του τότε Mega και τη χρυσή εποχή της εφημερίδας, στις βιβλιοθήκες 350.000 αναγνωστών. Τον έχουμε ταυτίσει με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα… έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχει δουλέψει μερόνυχτα για να μπορεί πια να λέει σε όλους εμάς πως αν θέλεις να βγεις στο μπροστινό βαγόνι του τρένου θα πρέπει να έχεις πάθος γι’ αυτό που κάνεις – αλλιώς θα μείνει στη σειρά!

Το 2002 αποφάσισε να αρχίσει να γράφει τις ιστορίες που έχει μέσα του, να τις μοιράζεται…και το ένα βιβλίο διαδέχεται το άλλο και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ακολουθεί πιστά τους αληθινούς του ήρωες, πειθαρχεί, πηγαίνει στα χνάρια τους. Σε ένα τέτοιο ταξίδι μπήκε και με την Παρασκευούλα του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, την Βίβιαν της Αυστραλίας, τη γυναίκα που είχε κάλλος και μόρφωση, δύναμη και ευστροφία –τον έκανε να συγκινηθεί, να κλάψει και να καταλήξει πως «στη ζωή μας συνεχίζουμε ό,τι κι αν μας συμβεί!»

 

Ακούστε εδώ

https://www.psichogios.gr/el/to-koritsi-ths-staxths.html?utm_source=google&utm_medium=social&utm_campaign=podcast&utm_content=sakellaropoulos

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ LIVE / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ LIVE / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 TETAΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΠΑΤΡΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ROYAL THEATER Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ Η προπώληση ξεκίνησε Η εκρηκτική