Ένα ωδείο για όλα τα παιδιά – Κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ

Ένα ωδείο για όλα τα παιδιά
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021
ώρα 11:00 το πρωί
Κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ

Είσοδος Ελεύθερη

Το Ελληνικό Κέντρο Ερευνών Ήχου, Μουσικής και Λόγου (E.K.E.I.M.) διοργανώνει την 4η κατά σειρά ημερίδα με τίτλο «Ένα Ωδείο για όλα τα παιδιά» –

Η μουσική πράξη ως μέσο έκφρασης και θεραπείας – φιλοξενώντας ειδικούς επιστήμονες – ομιλητές για να μοιραστούν τη δική τους οπτική και εμπειρία σχετικά με τη θεραπευτική ιδιότητα της μουσικής, καθώς και την παρουσίαση του πρωτοποριακού ψηφιακού μουσικού οργάνου για ανθρώπους με τετραπληγία «EyeHarp» από τον δημιουργό του, μουσικό-ερευνητή μουσικής τεχνολογίας, Ζαχαρία Βαμβακούση.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στον κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101) με ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ..
Η εκδήλωση τελεί υπό την ευγενική χορηγία & αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την προϋπόθεση της έγκαιρης κράτησης θέσης στα τηλέφωνα του Κέντρου.
Η είσοδος γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή 48ωρου rapid test ανεξαρτήτως ηλικίας των ακροατών.
Το Ελληνικό Κέντρο Ερευνών Ήχου, Μουσικής και Λόγου (Ε.Κ.Ε.I.Μ.) ιδρύθηκε το 2013 από την Πρόεδρό του Σοφία Λάτσινου και συστεγάζεται έκτοτε με το Ωδείο Άλφα στο κέντρο της Αθήνας.
Μέσα από συνέδρια, εκδηλώσεις, ημερίδες, πληροφόρηση, συνεργασίες, σεμινάρια και παρουσιάσεις, το Ε.Κ.Ε.Ι.Μ. δίνει το δυναμικό «παρόν» μέχρι και σήμερα, με γνώμονες την αγάπη, την προσφορά και το σεβασμό όλων, ανεξαιρέτως, των συνανθρώπων μας.
Σκοπός όλων μας είναι να εξελίξουμε την προσωπική αναζήτηση σε γενικότερη και εμπεριστατωμένη διεπιστημονική έρευνα της εφαρμοσμένης θεραπευτικής δυναμικής της μουσικής, του ήχου και του λόγου.
Ε.Κ.Ε.Ι.Μ.
3ης Σεπτεμβρίου 130 & Κοδριγκτώνος, Αθήνα
211-4111848 & 210-8212200
www.ekeim.gr, [email protected]

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Χριστιάνα Γαλιάτσου: «Τραπουλόχαρτο»

Χριστιάνα Γαλιάτσου: «Τραπουλόχαρτο»   (Digital single & music video) Μια ξεχωριστή διασκευή της επιτυχίας του Μανώλη Χιώτη Η Χριστιάνα Γαλιάτσου επανέρχεται δισκογραφικά με μια ακόμη ιδιαίτερη πρόταση. Η προικισμένη

Λάκης Παπαδόπουλος: «Όλο κάτι μου λείπει»

Λάκης Παπαδόπουλος: «Όλο κάτι μου λείπει»   (CD Album) Ο νέος δίσκος του αγαπημένου συνθέτη, ερμηνευτή και τραγουδοποιού Ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεξάντλητος δημιουργικά επανέρχεται με το