«Με πλοία και τρένα …ο έρωτας» Μουσικό Βαγόνι Orient Express

«Με πλοία και τρένα …ο έρωτας»

πολύγλωσση μουσική διαδρομή

στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express

 

Μετά το «ParisIstanbul», την εμβληματική παράσταση της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ που μας κράτησε συντροφιά τα τελευταία χρόνια, η «δεμένη» και πολυτάλαντη ομάδα μουσικών υποδέχεται φέτος το νέο της μέλος και όλοι μαζί μάς προσκαλούν να ερωτευτούμε και να ταξιδέψουμε μουσικά σ’ ολόκληρο τον κόσμο με την καινούρια μουσική παράσταση «Με πλοία και τρένα …ο έρωτας»!

 

Κάθε Παρασκευή στις 21.30 στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express απολαμβάνουμε μια πολύγλωσση μουσική περιήγηση σε μέρη μακρινά, σε τοποθεσίες ονειρεμένες. Το μυθικό βαγόνι Orient Express κυλάει πάνω σε ράγες, «πλέει» σε θάλασσες κι ωκεανούς και δίνει ρυθμό στα όνειρά μας με τραγούδια από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Δύση και την Ανατολή, σύγχρονα και παλιά, με διασκευές, αυτοσχεδιασμούς, ηχητικά τοπία, κείμενα και χρώματα.

 

Επί σκηνής, η Αθηνά Ρούτση στο τραγούδι και την αφήγηση, η Άλκηστις Ραυτοπούλου στο πιάνο, τις ενορχηστρώσεις και τις διασκευές, ο Φώτης Μυλωνάς στα πνευστά και τα έγχορδα και ο Λουκάς Μεταξάς στα κρουστά, μας καλούν σε ένα δίωρο ταξίδι αναμνήσεων, ονειροπόλησης και λαχτάρας για τα ταξίδια του αύριο.

 

Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία,  Αγγλία, Ιρλανδία, Αργεντινή, Βραζιλία κι όπου αλλού μας πάει…

 

«Ας ταξιδέψουμε, αγάπη μου… Ας κάνουμε μια βουτιά πίσω στον χρόνο, στο τώρα, αλλά και το αύριο… Μαζί! Σημείωσε τα μέρη στον χάρτη και επιβιβάσου στο πλοίο. Άσε τον άνεμο να μας μεταφέρει σε τόπους μαγικούς, εκεί που οι φωνές των ανθρώπων γίνονται ένα με τα τραγούδια, τα κορμιά των ανθρώπων γίνονται ένα με τον ρυθμό, οι παιδικές καρδιές φαντάζονται δράκους και ψηλά κάστρα! Επιβιβάσου στα πιο όμορφα τρένα και χάζεψε από το παράθυρο τα δάση που τρέχουν, τα ποτάμια που καλπάζουν, τις βουνοκορφές που αγγίζουν τα σύννεφα. Να μπερδευτούν τα χρώματα, το μπλε της θάλασσας και του ουρανού με το χρυσοκόκκινο της ανατολής, το μαβί ηλιοβασίλεμα και το πράσινο του λιβαδιού. Μύρισε το χώμα μετά τη βροχή και χάιδεψε μια πεταλούδα που πετά ελεύθερη. Είναι δικό μας το ταξίδι, δεν τελειώνει ποτέ, μόνο αρχίζει…»

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Κάθε Παρασκευή στις 21.30 (από 26 Νοεμβρίου 2021)

Γενική Είσοδος: 18€

προαιρετικά: κρασί  4€  / ποτό 7€  / φαγητό από 5€

 

Προαγορά εισιτηρίων απαραίτητη:

– Ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/music/me-ploia-ke-trena-o-erotas/

– Τηλεφωνικά στο 11876 (viva)

– Φυσικά σημεία πώλησης viva (αφού προηγηθεί κράτηση ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 11876)

 

Τα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ λειτουργούν ως covid free χώροι

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Τηλ. 6937604988 καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 18.00

Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός & από τη στάση Αγίας Μαρκέλλας  (λεωφορεία 813, 026)

Δωρεάν πάρκινγκ

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

 

www.totrenostorouf.gr
https://www.facebook.com/trenostorouf
https://twitter.com/ToTrenoStoRouf
https://www.instagram.com/totrenostorouf/

 

 

Εύη Τριανταφύλλου
ArtsPR
Πτολεμαίων 4, 11635, Αθήνα
https://artspr.gr/
contact@artspr.gr

Το email σας περιλαμβάνεται σε λίστα επικοινωνίας που χρησιμοποιείται για την ενημέρωσή σας. Βάσει του ευρωπαϊκού κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων, εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τα μηνύματά μας, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο info@artspr.gr με ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα “Διαγραφή”. Αν συμφωνείτε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Kacey Musgraves “Deeper Well”

Kacey Musgraves “Deeper Well”   Η Kacey Musgraves που πρόσφατα σάρωσε και στις 4 Grammy κατηγορίες country μουσικής, κυκλοφορεί το νέο της album με τίτλο “Deeper Well”. Συντελεστές του 5ου studio άλμπουμ μαζί με την

ΡΟΥΑ ΜΑΤ- του Γιώργου Κλεάνθους

ΡΟΥΑ ΜΑΤ |Μια διαφορετική (θεατρική) παρτίδα ξεκινά στο ιστορικό μπιλιαρδάδικο της πλατείας Αμερικής ΆΓΙΟΣ: Το ρίσκο δεν είναι για όλες τις ώρες, δεν είναι για όλες

«ARROYO mini concerts»

Διαδρομές σε ποικίλα μουσικά τοπία από 3 έως 28 Απριλίου ’24   Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που έρχεται να φιλοξενήσει μουσικούς