15 50 & Δημήτρης Σταρόβας | Η επιτυχία συνεχίζεται!

15 50 & Δημήτρης Σταρόβας | Η επιτυχία συνεχίζεται!

Το αγαπημένο Ροκ συγκρότημα και ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης συνεχίζουν τις κοινές τους εμφανίσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία στο μόνιμο πλέον στέκι τους, το Jack’s lounge στην Άνω Γλυφάδα, κάθε Σάββατο.

“Ξεκινήσαμε για λίγες εμφανίσεις τον Ιούνιο και όπως πάει θα τελειώσουμε μετά το Πάσχα” λέει επί σκηνής ο Δημήτρης Σταρόβας στο καλωσόρισμα του προγράμματος.

Επειδή η αγάπη του κόσμου για τους 1550 είναι τεράστια, ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Βauer ανοίγει τις πόρτες του Jack’s Lounge και τις Κυριακές!

“Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ”, ένα τετράωρο μουσικό πρόγραμμα που θυμίζει συναυλία. Τραγούδια από την δισκογραφία των καλλιτεχνών αλλά και αγαπημένες επιτυχίες από τη διεθνή και εγχώρια μουσική σκηνή από τα 60’s μέχρι σήμερα.

Πρόζα, σκετς, πειράγματα, αστεία που προκύπτουν μεταξύ τους, οι φωτιές που ΠΕΤΑΕΙ η κιθάρα του Ρουσσέτου (κυριολεκτικά και μεταφορικά), οι εκρηκτικές ερμηνείες του Μηνά, η ανέμελη διάθεση και ατμόσφαιρα, συνθέτουν έναν πολύχρωμο καμβά με χρώματα που θυμίζουν τις ένδοξες στιγμές από την εποχή του θρυλικού  “Αχ Μαρία”.

Το service εξαιρετικό όπως και η ποιότητα των προϊόντων. Δεν είναι τυχαία τα 5 αστέρια στις κριτικές της σελίδας του Jack’s Lounge.
Κάθε Σάββατο (και σύντομα ακόμη μία μέρα) στη Γλυφάδα οι 15 50 και ο Δημήτρης Σταρόβας μας λένε ότι ”Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ …ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ”. Ο τέλειος συνδυασμός ψυχαγωγίας και διασκέδασης!!

Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις θέσεων, καθώς τηρούνται όλοι οι κανονισμοί για την ασφάλεια όλων.

Διεύθυνση
Δημητρίου Γούναρη 85 Γλυφάδα 
Τηλ:2109690343

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ της Νεφέλης Μαϊστράλη

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ της Νεφέλης Μαϊστράλη Θέατρο Βεάκη 11 Μαΐου – 9 Ιουνίου Με χιούμορ, ελαφράδα και σκωπτική διάθεση απέναντι σε μια συλλογική μνήμη που είναι

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»   25 χρόνια number one, 25 χρόνια στην κορυφή. Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της στη δισκογραφία