Μπάμπης Στόκας – Μελίνα Ασλανίδου: Δυναμικό ξεκίνημα στο «Kremlino Stage»! 

Μπάμπης Στόκας – Μελίνα Ασλανίδου:

Δυναμικό ξεκίνημα στο «Kremlino Stage»! 

 

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησαν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους στο «Kremlino Stage», το βράδυ του Σαββάτου κι έδωσαν από την πρώτη κιόλας μέρα των εμφανίσεών τους το ανεξίτηλο μουσικό τους στίγμα!

Οι δύο καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του σπουδαία διαδρομή, χρόνια φίλοι, αποφάσισαν φέτος να ενώσουν τις φωνές και την αγάπη τους για τις live εμφανίσεις, υποσχόμενοι μοναδικές βραδιές, βγαλμένες από την παντοτινή ανάγκη μας για ποιοτική διασκέδαση, στον όμορφο χώρο του «Kremlino Stage».

Η πρεμιέρα στέφθηκε με επιτυχία, δίνοντας την πρώτη «γεύση» από το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει οι δύο καλλιτέχνες, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του ταλαντούχου Γιάννη Δίσκου και πλαισιωμένοι από εξαιρετικούς μουσικούς.

Τόσο ο καθένας ξεχωριστά, όσο και μαζί στη σκηνή σε υπέροχα ντουέτα, ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες και παρουσιάζουν διαχρονικά τραγούδια ειπωμένα «αλλιώς», κάνοντάς μας μία μεγάλη παρέα και γεμίζοντάς μας άπλετο συναίσθημα.

Κάθε Σάββατο βράδυ, ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου κάνουν τις καρδιές να χτυπούν δυνατά και μουσικά, στο «Kremlino Stage»

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο ταλαντούχος Γιάννης Δίσκος.

Info :
Kremlino stage
Χαϊδαρίου 6
18541 – Πειραιάς
Τηλ. κρατήσεων 6941455430 / 216809856

Από 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο για λίγες παραστάσεις.

Ο χώρος θα λειτουργήσει ως covid free. Το κοινό θα πρέπει να προσκομίζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο του στον χώρο.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο