Η Τζωρτζίνα Νικάκη στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Η Τζωρτζίνα Νικάκη στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

«Κάτι συμβαίνει»

 

Η σημαντική ερμηνεύτρια Τζωρτζίνα Νικάκη την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, θα παρουσιάσει στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» μία ολοκληρωμένη μουσική πρόταση που αποτελείται από δύο διακριτά μέρη.

Στο πρώτο μέρος θα ερμηνεύσει αγαπημένα της τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών από την έντεχνη και λαϊκή σκηνή που έχουν επηρεάσει την καλλιτεχνική της διαδρομή ως τώρα, αλλά και κάποια πιο σύγχρονα τραγούδια που την έχουν σημαδέψει.

Το δεύτερο μέρος του προγράμματος θα είναι αυθεντικά λαϊκό με αγαπημένα τραγούδια που έχουν συνδεθεί με τις ζωές όλων μας.

Η παράσταση «Κάτι συμβαίνει» διαπνέεται από γνήσιο λαϊκό αίσθημα που έχει σκοπό να ενώσει τον κόσμο και την ερμηνεύτρια σε μία παρέα, κάνοντάς τους συνοδοιπόρους σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.

Η Τζωρτζίνα Νικάκη είναι μία ερμηνεύτρια με μεστή λαϊκή φωνή μεγάλων δυνατοτήτων, διαθέτει σπάνια εκφραστικότητα και γνωρίζει τον τρόπο να χαρίζει στο κοινό της μοναδικές νύχτες διασκέδασης.

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

[email protected]

Ώρα έναρξης: 20.30

Γενική είσοδος: 8 ευρώ 

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/

 

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Ούτε μπρος ούτε πίσω»

«Ούτε μπρος ούτε πίσω»   Η νέα σατιρική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για την παράνοια της καθημερινότητας  Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, μετά

BLUE TRAIN Θέατρο ΑΛΜΑ

BLUE TRAIN Του Γεράσιμου Ευαγγελάτου Θέατρο ΑΛΜΑ από 6/10, κάθε Δευτέρα και Τρίτη Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμάν Με τους Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιάννη Τσουμαράκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Λάμπρο Κωνσταντέα Στο ρόλο της

ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ | ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ Βασισμένο στο έργο του Νικολάι Γκογκόλ “Παντρολογήματα” Έναρξη παραστάσεων Δευτέρα 6 Οκτωβρίου Κάθε Δευτέρα στις 21:30   ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.ticketservices.gr/event/mikros-kerameikos-zevgaromata-2-xronos/