“Βλέμμα στο βυθό” με τον Δημήτρη Βουτσά

Η ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ

παρουσιάζει τη μουσική παράσταση με τίτλο

Βλέμμα στο βυθό”

με τον Δημήτρη Βουτσά

 

Στο θέατρο RADAR για τρεις παραστάσεις

Τετάρτη 15, 22 & 29 Δεκεμβρίου 2021, 20.30

 

Τα τραγούδια του νέου άλμπουμ «Βλέμμα στο βυθό» σε στίχους Φωτεινής Λαμπρίδη, μουσική Μίμη Νικολόπουλου και ερμηνεία Δημήτρη Βουτσά, έδωσαν την αφορμή για τη ομότιτλη μουσική παράσταση που παρουσιάζεται στο Θέατρο RADAR για τρεις μόνο παραστάσεις, από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια ιδέα του Παρασκευά Καρασούλου, παραγωγού του άλμπουμ, σε κείμενα της Φωτεινής Λαμπρίδη και του Γιάννη Βασιλόπουλου που έγραψαν ειδικά για την παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταύρος Ράγιας και τη σκηνογραφική επιμέλεια του Ανδρέα Γεωργιάδη.

Τι κοινό έχουν ένας νεαρός που περιμένει τον αγαπημένο του στο ξενοδοχείο μιας επαρχιακής πόλης, μια λαϊκή τραγουδίστρια κι ένας υπάλληλος νυχτερινού κέντρου που το σκάνε από τα εγκαίνια ενός επαρχιακού κλαμπ, ένας μοναχικός συνταξιούχος, μια γυναίκα που μόλις χώρισε κι έχασε τη δουλειά της κι ένα ζευγάρι που παλεύει να ζήσει τη στιγμή μακριά από τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες της εποχής;

Είναι όλοι-ες ένοικοι ενός ξενοδοχείου, στο οποίο βρέθηκε με τα καινούργια του  τραγούδια ο Δημήτρης Βουτσάς με τη συνοδεία δύο μουσικών. Οι φωνές και οι σιωπές των ανθρώπων των διπλανών δωματίων, τους οποίους ακούμε αλλά δεν βλέπουμε, οι ιστορίες τους, οι αγωνίες και τα αδιέξοδα τους, «συνομιλούν» με τα τραγούδια και δημιουργούν ευτράπελα, κωμικές καταστάσεις αλλά και περίσσευμα συγκίνησης.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενα: Φωτεινή Λαμπρίδη, Γιάννης Βασιλόπουλος

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ράγιας

Σκηνική επιμέλεια: Ανδρέας Γεωργιάδης

Ερμηνεία: Δημήτρης Βουτσάς

Μουσικοί: Αλέξανδρος Καζάζης (κιθάρα) | Εύα  Μυλωνά (ακορντεόν)

Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη 15, 22, 29 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης : 20.30

Εισιτήρια: 15 ευρώ (γενική είσοδος)

Διάρκεια : 75’

Οργάνωση – Παραγωγή: Μικρή Άρκτος, 210 76 10 616, [email protected]

Προβολή – δημόσιες σχέσεις: Μαρία Τσολάκη, [email protected]

Θέατρο RADAR | Πλατεία Αγ. Ιωάννου και Πυθέου 93, ακριβώς στην στάση Μετρό Αγ. Ιωάννης, τηλ. 210 97 69 274

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο