Οι Ρεβάνς στον «Ορφέα» στην Κυψέλη

Οι Ρεβάνς στον «Ορφέα» στην Κυψέλη

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

 

Οι “Ρεβάνς” επιστρέφουν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στη σκηνή του “Ορφέα” στην Κυψέλη, για να παρουσιάσουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά “Τσάι στο Παλέρμο”, σε μια ”ακουστική και εναλλακτική” εκδοχή του ήχου και του προγράμματός τους! Η βραδιά πλαισιώνεται μουσικά από διασκευές επιλεγμένων τραγουδιών της ελληνικής σκηνής, καθώς και από τραγούδια του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος “Οι κύκλοι των πουλιών”. Ξεχωριστή στιγμή της συγκεκριμένης εμφάνισης είναι η σύμπραξη επί σκηνής με τον τραγουδοποιό Θοδωρή Σμπιλή, με τον οποίο θα ερμηνεύσουν παρέα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

 

Με τους Ρεβάνς παίζουν οι Αστέρης Κωνσταντίνου (κιθάρα, λαούτο, φυσαρμόνικα, φωνή), Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος (κλαριν(έτ)ο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή), Γιάννης Κονταράτος (βιολί, lap steel κιθάρα) και Κώστας Μιχαλός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα).

 

Λίγα λόγια για το album «Τσάι στο Παλέρμο» και τους Ρεβάνς

Οι Ρεβάνς, έχοντας στις αποσκευές τους ήδη ένα album (“Οι κύκλοι των πουλιών”, εκδόσεις Μετρονόμος 2019), κυκλοφορούν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τσάι στο Παλέρμο» από τις εκδόσεις Aganda Music Productions. Πρόκειται για έναν κύκλο 11 τραγουδιών, όπου το συγκρότημα παρουσιάζει το ιδιαίτερο μουσικό του όραμα, με το κλαρινέτο και την ηλεκτρική ατμόσφαιρα να διαμορφώνουν τον indie ήχο του δίσκου.

Οι στίχοι είναι αφηγηματικοί, εικονοπλαστικοί και συμβολικοί, έχοντας συνήθως πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ δεν λείπουν και τα τραγούδια ερωτικών εξομολογήσεων.
Ιδιαίτερο σημείο του δίσκου είναι οι φιλικές συμμετοχές της Ρίτας Αντωνοπούλου (“Μια μάνα”), του Σπύρου Γραμμένου (“Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ”) και του Αλέξανδρου Κτιστάκη (“Στον Μαρίνο Αντύπα”).
Η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών όπως και οι ενορχηστρώσεις υπογράφονται από τους Αστέρη Κωνσταντίνου και Χρήστο Ελ. Παπαδόπουλο.

Μουσική σκηνή Ορφέας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου
ώρα προσέλευσης: 21.00
ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 4 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0866 8544

Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ | Roof Garden| KAKTOS

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ Roof Garden Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ kaktos.gr   Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ LIVE | ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ LIVE ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ   Η Πέγκυ Ζήνα στο Θέατρο Άλσος την Τρίτη 18 Ιουνίου για μια βραδιά γεμάτη τραγούδια!   Εξαιρετική