Παντελής Θαλασσινός  & Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου | Ουρανέ μου

Παντελής Θαλασσινός  & Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου | Ουρανέ μου (για την Αυτογνωσία)

 

Ένα μουσικό ταξίδι αυτογνωσίας ξεκινάει σήμερα με τη φωνή και τις μελωδίες του αγαπημένου σε όλους, Παντελή Θαλασσινού.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μας ταξιδεύει σε εσωτερικά μονοπάτια αποκρυπτογράφησης των βαθυτέρων στοιχείων του εαυτού μας, αναζητώντας το κλειδί της λύτρωσης από πάθη, λάθη και σκέψεις που τρέχουν.

Το «Ουρανέ Μου» είναι μια μπαλάντα ψυχής, ένα τραγούδι αυθεντικό που μας προσκαλεί σε μια προσωπική ανίχνευση και απελευθέρωση από ότι μας κρατά αιχμαλώτους. Οι στίχοι της Νέλλης Μπρέστα δημιουργούν ένα συγκινησιακό περιβάλλον σύνδεσης με τον εσωτερικό μας κόσμο, τον οποίο προσεγγίζει με ευαισθησία και δύναμη η μουσική και η ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού.  Τα συναισθήματα ζωντανεύουν μέσα στις εικόνες του πρωτοποριακού music video του Ελληνογάλλου σκηνοθέτη Νίκου Πλουμπίδη, ενώ το καλλιτεχνικό φωτογραφικό του αποτύπωμα στο εξώφυλλο του τραγουδιού, αφήνει ο σπουδαίος Γιώργος Σπανός.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με φιλανθρωπικό σκοπό, την παραγωγή του οποίου εκτέλεσε η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μια Πολιτεία για τα Παιδιά» υπό τη διεύθυνση της Νέλλης Μπρέστα και την επιμέλεια των Κώστα ΚαραμάνηΜαριάνθης Νταφούλη και Γεώργιου Παρατσόκη.

Σκοπός του «Ουρανέ μου», είναι η υποστήριξη των δράσεων του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών με Nεφρικές Aσθένειες «ΕΛΠΙΔΑ».

Τις μελωδίες του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή, συναντούν οι ενορχηστρωτικές δεξιότητες του Σταύρου Καρτάκη και οι καθαρές φωνές των παιδιών της  Παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα!

Ευχαριστούμε θερμά τον Παντελή Θαλασσινό για τη φιλική συμμετοχή, τους Νίκο Πλουμπίδη, Γιώργο Σπανό και Σταύρο Καρτάκη για τη γενναιόδωρη παροχή των καλλιτεχνικών τους υπηρεσιών για τον ανθρωπιστικό σκοπό του τραγουδιού καθώς και το Γραμματόσημο Γωνιά Πολιτισμού και την Seen Brand Agency.

Συντονιστείτε και απολαύστε το νέο τραγούδι «Ουρανέ Μου», από το άλμπουμ «Από τον Βυθό στον Ουρανό», σε μουσική και ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού, τον οποίο συνοδεύει η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, σε στίχους Νέλλης Μπρέστα και σε ενορχήστρωση του Σταύρου Καρτάκη.  

Βρες το «Ουρανέ μου» εδώ: https://bit.ly/ouranemou

Δείτε το music video στο YouTube εδώ: https://bit.ly/32jh4v2

 

HEAVEN MUSIC 2022

Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: ΕΔΩ

 HEAVEN all around

https://geni.us/HeavenMusic

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

          ΣΤΟ 24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ                                                   ΜΕ 6 ΤΑΙΝΙΕΣ     Η Weirdwave  συμμετέχει με έξι ταινίες καταξιωμένων αλλά και νέων, πολλά υποσχόμενων δημιουργών,

«Anna & Margot» της Κωνσταντίνας Ράικου

«Anna & Margot» Θεατρικό έργο της Κωνσταντίνας Ράικου εμπνευσμένο από το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» Σκηνοθεσία Γιώργος Δρίβας Από 3 Απριλίου 2024 Θέατρο Βαφείο –