Σ’ Αγαπάω Αλλά: το νέο τραγούδι του Μανώλη Κονταρού

 

 

Το νέο τραγούδι του Μανώλη Κονταρού, με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Αλλά», μόλις κυκλοφόρησε και με αυτόν τον τρόπο ανακοινώνεται η συνεργασία του με τη Heaven Music!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής από την Κρήτη, υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα τραγούδι χαρούμενο, με έντονο ρυθμό και το σίγουρο είναι, ότι θα αγαπηθεί πολύ από το πρώτο, κιόλας, άκουσμα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο αγαπημένος όλων και κυρίως της νέας γενιάς, υπογράφει τη μουσική και τους στίχους, ενώνοντας την κρητική παράδοση με το λαϊκό τραγούδι!

Ο Μανώλης Κονταρός παρουσίασε το «Σ’ Αγαπάω Αλλά» στην εορταστική μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» και τα social media γέμισαν με θετικές εντυπώσεις.

Την σκηνοθεσία του music video, έχει επιμεληθεί ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, στο οποίο βλέπουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας του και τον Μανώλη Κονταρό σε ρόλο αφηγητή! Η μαντινάδα που ακούγεται στο τέλος, ανήκει στον Γιάννη Θεοδωράκη.

Το νέο single του Μανώλη Κονταρού – Σ’ Αγαπάω Αλλά, κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

«Σ’ αγαπάω αλλά

Δε σηκώνω και πολλά

Ότι θέλεις να πεις

Πρέπει να ‘σαι ειλικρινής

 

Σ’ αγαπάω αλλά

Δε σηκώνω και πολλά

Ό,τι θέλεις να πεις

Πες το τώρα μην ντραπείς»

 

Βρείτε το «Σ’ Αγαπάω Αλλά» εδώ: https://bit.ly/sagapaoalla  

Δείτε το music video στο YouTube εδώ: https://bit.ly/3IkKSHh

 

Heaven Music 2022

Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: ΕΔΩ

 HEAVEN all around

https://geni.us/HeavenMusic

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο