“ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ”

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

  ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

 ΣΕΙΡΑ: ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΧΑΡΤΕΤΟΙ

για παιδιά 6-9+ ετών

«Το πέπλο των αστεριών»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Εικονογράφηση: ΠΕΡΣΑ ΖΑΧΑΡΙΑ

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά Πολύχρωμοι Χαρταετοί το καινούργιο βιβλίο του Βασίλη Λιάκου «Το πέπλο των αστεριών», που μας ταξιδεύει στα βάθη της μακρινής Ανατολής, εκεί που τα αστέρια δημιουργούν το πιο εξωτικό και ονειρικό πέπλο της φαντασίας μας!

Ένα παραμύθι που ξεκίνησε κάπου στα βάθη της Ανατολής, πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια, και ακόμα να τελειώσει. Μια ιστορία που μιλά για μια πριγκίπισσα κι έναν πρίγκιπα, για μια χώρα χωρίς όνομα, για όνειρα μεγάλα, για αστέρια που ταξιδεύουν και μιλούν, και για τη δύναμη της αγάπης που δεν γνωρίζει όρια.

Η Λιν γεννιέται σ’ ένα κάστρο της Ανατολής και μεγαλώνοντας γίνεται μια πριγκίπισσα αγαπητή σε όλους για την ομορφιά της και τη μεγάλη της καρδιά. Μέσα της όμως αισθάνεται ότι κάτι της λείπει. Ξεκινά λοιπόν μια περιπλάνηση για να ανακαλύψει το πέπλο των αστεριών, κάτω από το οποίο θα γνωρίσει την πραγματική αγάπη. Μα αυτό που ψάχνει θα το βρει τελικά στο πιο απρόσμενο μέρος.

 

Μια ιστορία για παιδιά που μεγάλωσαν γρήγορα και για μεγάλους που δεν φοβήθηκαν να γίνουν πάλι παιδιά.

 

 

 

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: [email protected] και [email protected]

 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κυριάκος Καραΐσκος

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι

Τηλ.: 2169003693, e-mail: [email protected]

ΕΔΡΑ: Εμμανουήλ Παππά 6, 122 42 Ελαιώνας

Τηλ.: 210-3808455, 210-3808445,  e-mail: [email protected]

website: www.diaplasibooks.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Βυσσινόκηπος»

www.microbroadway.gr «Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ μια τραγική κωμωδία Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης Πρεμιέρα: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022   Λίγα λόγια για το έργο Ο «Βυσσινόκηπος», το

Η Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος

  Η Άννα Βίσση και η πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας μετά τις 2 τελευταίες sold out εμφανίσεις, έρχεται να μας απογειώσει για μια τελευταία