Οι Onirama συναντούν την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «Μετάξι»

 

Οι Onirama συναντούν την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «Μετάξι»

 

Μουσική: Θοδωρής Μαραντίνης

Στίχοι: Θοδωρής Μαραντίνης, Κωνσταντίνος Πανατσάς Παπαπρίλης

 

Ενορχήστρωση: Θωμάς Κωνσταντίνου

 

Δείτε εδώ το Official Video Clip: https://youtu.be/oeqSda0wFJA

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Ακούστε ολόκληρο το album στο YouTube: https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kp7lGe9MBvql77aekuTvKxVNOo5Is3JVU

 

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους
Ο πολύ-συλλεκτικός, επετειακός δίσκος των ONIRAMA κυκλοφόρησε!

Μια δισκογραφική συναυλία με εκρηκτικά αρώματα και ηχοχρώματα, ένα μαγικό ταξίδι 20 ετών, με γεύσεις από το μέλλον και το παρελθόν, μια βαλίτσα αναμνήσεις και κλασικές αξίες, ισορροπούν αρμονικά σε τρία Δεκαράκια δισκάκια γεμάτα από τα ONIRAMAς.

Αυτό είναι το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για μικρούς και μεγάλους, ο πολύ-αναμενόμενος επετειακός δίσκος των ONIRAMA, που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα αλλά και σε φυσικά σημεία πώλησης, από την MINOS EMI/UNIVERSAL.

Οι ONIRAMA, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, μετρώντας 22 χρόνια πορείας, συναντούν μουσικά 30 αγαπημένους Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες και αποτυπώνουν τη συνύπαρξή τους μέσα σε 30 ντουέτα, «παίζοντας» δημιουργικά με τραγούδια από τη δισκογραφία των ONIRAMA αλλά και σε διασκευές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για μικρούς και μεγάλους συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά, οι: Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Δήμητρα Γαλάνη, Νάντια Κοντογεώργη, Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Μακεδόνας, Παναγιώτης Μάργαρης, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Λεωνίδας Μπαλάφας, Πέννυ Μπαλτατζή, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μαρίνα Σάττι, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Chicago Mass Choir, High & Mighty Brass Band, Locomondo, Monika, Solmeister, Vassilikos και ακούγονται οι φωνές των: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάνος Ξυδούς.

Ήδη, από τις αρχές του 2021, οι ONIRAMA έχουν παρουσιάσει δείγματα του δίσκου που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, με 4 τραγούδια να έχουν κατακτήσει την 1η θέση στο iTunes, ενώ όλα βρέθηκαν στο top5 της ίδιας πλατφόρμας: Το πολυαγαπημένο πλέον “Ξημερώνει” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο με την Χάρις Αλεξίου, το ξεσηκωτικό “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo που κυριάρχησε στα ραδιόφωνα, την “Κουτσή Κιθάρα” με τη Δήμητρα Γαλάνη που γέμισε όλους με νοσταλγία, την ανατρεπτική επανεκτέλεση του “Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες” με τον Solmeister, καθώς και οι ψηφιακές κυκλοφορίες του “Πυροσβεστήρα” στη συναισθηματική του νέα εκτέλεση με τη συμμετοχή του Λεωνίδα Μπαλάφα, του “Τι είναι αγάπη” με άρωμα Κρήτης, σε συνεργασία με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, της “Όμορφης Μέρας” που πήρε νέα πνοή παρέα με τον Διονύση Σαββόπουλο, αλλά και της συγκινητικής εκτέλεσης – φόρος τιμής στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα του αγαπημένου του τραγουδιού “Ημίφως”.

Το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους αποτελείται από 3 Δεκαράκια δισκάκια. Κάθε ένα με διαφορετικά ηχοχρώματα, συναισθήματα και εικόνες που ισορροπούν αρμονικά με τα χαρακτηριστικά και τα αρώματα της κάθε ποικιλίας του τσίπουρου Δεκαράκι: Ο πρώτος δίσκος «Συναυλία» έχει κομμάτια δυναμικά, συναυλιακά, με έντονο ρυθμό, ο δεύτερος δίσκος «Μαγικά Ταξίδια» είναι αφιερωμένος στις γυναίκες, με τραγούδια ξεχωριστά, γεμάτα κομψότητα και έντονο γυναικείο άρωμα, ενώ ο τρίτος δίσκος «Αναμνήσεις» έχει όλα αυτά τα τραγούδια που μας γεμίζουν συναίσθημα και νοσταλγία, μέσα από αυθεντικές εικόνες, γεμάτες χρώματα και…αρώματα!

 

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους…
τρία δεκαράκια δισκάκια γεμάτα με τα ONIRAMAς,
με αρώματα και ηχοχρώματα από το τσίπουρο Δεκαράκι…

 

🎧 Buy link: https://Onirama.lnk.to/AnthologioGiaMikrousKaiMegalous
Album YouTube link: https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kp7lGe9MBvql77aekuTvKxVNOo5Is3JVU

#ONIRAMA #AnthologioGiaMikrousKaiMegalous

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο