Η γυναίκα σε πρώτο πλάνο στον Αθήνα 9.84!

Η γυναίκα σε πρώτο πλάνο στον Αθήνα 9.84!

 

Την Τρίτη 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας,  ο σταθμός της πόλης αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του προγράμματός του σε γυναίκες και θηλυκότητες που μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κοινωνίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού. Όλη την ημέρα μεταδίδει ιστορίες που αλλάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

 

Σημαντικές προσωπικότητες εξιστορούν τις εμπειρίες τους, μοιράζονται σκέψεις και συναισθήματα και στέλνουν το δικό τους μήνυμα υπέρ της ουσιαστικής ισότητας και κατά των διακρίσεων.

 

Σε μια εποχή που τα σύννεφα του πολέμου έχουν απλωθεί πάνω από την Ευρώπη, ο Αθήνα 9.84 τιμά όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για τα αυτονόητα και αναδεικνύει τον  πολυδιάστατο ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν στη σύγχρονη κοινωνία, σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει.

 

Παράλληλα με τη ροή του προγράμματος,  ο σταθμός της πόλης ετοίμασε και παρουσιάζει “8 podcast για τις 8 Μαρτίου”. 8 Ιστορίες Γυναικών που αφηγούνται τις ζωές τους χωρίς ωραιοποίηση και ύμνους, χωρίς ρετούς και στρογγυλέματα. 8 Ιστορίες Γυναικών που εμπνέουν, που προσπαθούν, που δημιουργούν κοινότητες και υποστηρίζουν η μία την άλλη.

 

Από νωρίς το πρωί θα μπορείτε να ακούσετε αυτή τη σειρά των 8 Podcast που επιμελήθηκε η Φωτεινή Κοκκινάκη από το site μας www.athina984.gr αλλά και με τη μορφή playlist στο Spotify του σταθμού.

 

Συντονιστείτε!

 

ΥΓ.  Όλη την ημέρα ο Αθήνα 9.84 θα μεταδίδει αποκλειστικά τραγούδια γυναικών ερμηνευτριών και δημιουργών!

 

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ

Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ Πρεμιέρα: 25 Νοεμβρίου Σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας Πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Με αφορμή τα 400 χρόνια από τη γέννηση

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ

ΜΑΪΣΑΜΠΕΛ Τρία βραβεία Γκόγια: καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, β’ αντρικού ρόλου, πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιό Η φετινή επιτυχία του ισπανικού BOX-OFFICE που ξεπέρασε ακόμα και τις «Παράλληλες μητέρες»