Κατερίνα στο θέατρο Αλκυονίς  

Κατερίνα

Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη

με τη Λένα Παπαληγούρα επιστρέφει για πέντε Κυριακές (από 20 Μαρτίου έως 17 Απριλίου)

στο θέατρο Αλκυονίς 

 

 

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ που έχει διανύσει μια θριαμβευτική πορεία τα τελευταία 6 χρόνια, θα παρουσιαστεί για πέντε επιπλέον παραστάσεις (Κυριακή, ώρα 21:30, από 20 Μαρτίου έως 17 Απριλίου του 2022) στο θέατρο Αλκυονίς. 

Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με την συγκλονιστική Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.

 

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία,, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

 

INFO:

Κατερίνα

βασισμένο στο “Το Βιβλίο της Κατερίνας”

Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ

Ιδέα-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalalkyonis/katerina/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο