Νέα κυκλοφορία: Stathis Chouliaris – November Tree

Νέα κυκλοφορία: Stathis Chouliaris – November Tree

 

Τον Σπάθη Χούλιαρη τον γνωρίζουμε από τα Rock. Post-punk συγκροτήματα (Schema. The Red Ali κ.ά.) που συμμετέχει και γράφει τις μουσικές όπως και από τραγούδια που έχει δώσει σε καλλιτέχνες και μουσικές που έχει γράψει για το θέατρο.

 

Το νέο άλμπουμ του Στάθη Χούλιαρη είναι μια μελωδική ιστορία αποτελούμενη από τέσσερις ενότητες (Monday, Blue, Before you. Ferryman) και μια τριλογία (After the winter).

 

Το ‘November Tree’  είναι ένα κινηματογραφικό άλμπουμ που δημιουργεί έντονες εικόνες και συναισθήματα μέσα από μελωδικές γραμμές και ρυθμικά σχήματα από το Waltz έως και το Industrial.

 

Η σύνθεση και η ενορχήστρωση είναι του Στάθη Χούλιαρη ενώ συμμετέχει και ο James Μπασδάνης παίζοντας κιθάρα (ηλεκτρική-ακουστική), την μίξη και το μάστεριγκ τα έκανε ο Νικόδημος Τριαρίδης και η φωτογραφία του εξώφυλλου είναι του Κωστή Εμμανουηλίδη.

 

Το ‘November Tree’  κυκλοφορεί από την Rana Records διαδικτυακά στις ακόλουθες πλατφόρμες:

 

YouTube

https://youtu.be/_2D6VqEF8xo

 

Deezer

https://www.deezer.com/en/album/290196962

 

Spotify

https://open.spotify.com/album/4xvdi8COEaUdpM4vQ9Aago

 

Amazon

https://www.amazon.com/dp/B09R41HNXQ

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων