Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει στο Half Note.

Παρασκευή 25 έως Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει στο Half Note.

Δύο χρόνια και κάτι απουσίας, και μετά τα Φτηνά Τσιγάρα του στην Εναλλακτική Λυρική Σκηνή, ξανανεβαίνει στη σκηνή του Half Note για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις.

Για ένα pop – rock live party όπως γινόταν παλιά, στην προηγούμενη κανονικότητα, με την ξεχωριστή ματιά του Ίαν και της μπάντας του, αλλά τηρώντας πάντα τους κανόνες.

Ο Ίαν Στρατής με το ανεξάντλητο ταλέντο του έχει ξεχωρίσει ως τραγουδιστής, περφόρμερ, μουσικός και τραγουδοποιός.

Ξεκινώντας το 2015 με το συγκρότημα Madstreet, το 2016 συμμετείχε στο X-Factor, όπου αν και κέρδισε τη δεύτερη θέση, αναδείχτηκε ως ο απόλυτος νικητής. Το 2018 υπήρξε βασική συμμετοχή στο Colour Day Festival. Το 2019 εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και τις σπουδαίες ερμηνευτικές του ικανότητες στο Your Face Sounds Familiar, όπου κέρδισε και την πρώτη θέση. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στα μιούζικαλ EβίταHairGrease, CatsΟ μολυβένιος στρατιώτηςΗ πεντάμορφη και το τέρας.

Στον κινηματογράφο πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κινηματογραφική ταινία Army Baby και έχει χαρίσει τη φωνή του στις ταινίες κινουμένων σχεδίων Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό και Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων.
Προσωπικά singles:
A Drop of You  ( https://www.youtube.com/watch?v=97Wl8S1dBQw )
και Amazing ( https://www.youtube.com/watch?v=gPpIyN0g-tE )
Ο Ίαν με την μπάντα του έρχεται να μας ξετρελάνει για ακόμα μία φορά μέσα από αγαπημένα τραγούδια και γεμάτος συγκίνηση που θα ξανασυναντήσει το κοινό του.

Γιώργος Κουρέλης – πλήκτρα
Ηλίας Σαμαρτζής – τύμπανα
Πέτρος Βασιλειάδης – μπάσο
Αλέξανδρος Δεσποτίδης – κιθάρα
Άννα Τάμπα – φωνητικά

 

Ιnfo

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς

Τηλέφωνο : 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr – artinfo.gr

Πληροφορίες: https://www.halfnote.gr/

 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Παρασκευή & Σάββατο 22:00

Κυριακή & Δευτέρα  21:30

 

Τιμές εισιτηρίων

Α ΖΩΝΗ 20€

Β ΖΩΝΗ 15€

Β ΖΩΝΗ ΕΞΩΣΤΗΣ 15€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

Για περισσότερες πληροφορίες: www.halfnote.gr & 2109213310

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και