1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

 

Πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

(1st Contemporary Art Cabaret Festival)

Διοργάνωση: Red Jasper Cabaret Theatre

Το Red Jasper Cabaret Theatre απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες και ομάδες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών (θέατρο, μουσική, performance, χορό, ακροβατικά, drag acts, stand up, τσίρκο, κινηματογράφο, video art) να υποβάλουν τις προτάσεις τους για να συμμετέχουν στο «1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Cabaret» (1st Contemporary Art Cabaret Festival), που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του θεάτρου, από τις 16 έως τις 29 Μαΐου.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να δοθεί στους καλλιτέχνες η ευκαιρία να πειραματιστούν πάνω σε νέες αισθητικές φόρμες του καλλιτεχνικού καμπαρέ, αναζητώντας τις αναφορές και τις συνδέσεις με τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων είναι η Πέμπτη 31 Μαρτίου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με τη συμπλήρωση της φόρμας που ακολουθεί στο τέλος της πρόσκλησης.

Η διάρκεια των παρουσιάσεων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 70’.

 

Πληροφορίες για το 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

Το Red Jasper Cabaret Theatre και οι δράσεις του φεστιβάλ είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρικά αμαξίδια.

Το φεστιβάλ θα περιέχει και διαγωνιστικό τμήμα για καλλιτέχνες και ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν. Οι 3 καλλιτεχνικές προτάσεις που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ, θα μπορούν να ενταχθούν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν 2022-2023 του Red Jasper Cabaret Theatre.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση συμμετοχής απευθυνθείτε στο email: [email protected],  ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 21 0882 2551.

 

 

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλ: 2108822551

Email: [email protected]

Red Jasper on Facebook

Red Jasper on Instagram

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

“ΔΕ ΘΑ’ΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ” ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ “ΔΕ ΘΑ’ΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ” Μουσική – Στίχοι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://umusic.box.com/s/a5it28m33m1p91qfnfytvxxzpfifvmmy Δείτε το Official Lyric Video στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=DHdqU-qMSKU&ab_channel=MinosEMI