Kit Kido – Hellbent digital single

Kit Kido – Hellbent

Νέο digital single κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

 

Η Kit Kido ξαναχτυπά με έναν electro-disco δυναμίτη!
H Kit Kido επιστρέφει με το τέταρτο single,“Hellbent”, τον electro-disco δυναμίτη από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ Kit Kido που αναμένεται να κυκλοφορήσει, ως ανεξάρτητη παραγωγή, τον Μάιο του 2022.

Μετά το εσωστρεφές “Moonbeam”, οι ντισκομπάλες επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, τα γκλίτερ εκτοξεύονται στο αστικό τοπίο, ενώ το φρενήρες lead synth σέρνει το άρμα της R’n’Β προς νέες κατευθύνσεις.

Την παραγωγή του “Hellbent” υπογράφει ο Ολλανδός Frans Verburg (Rina Mushonga, Beryl Anne), ο οποίος επιχειρεί να συνδέσει τον ηλεκτρονικό ήχο της δεκαετίας του ’90 με τη σύγχρονη electronica αφήνοντας παράλληλα μία analog αίσθηση.

Η Kit Kido είναι μια σύγχρονη torch singer. Με σπουδές στην jazz και καταβολές από την pop κινείται με άνεση ανάμεσα σε κιθάρες, λούπες και νεορομαντικό λυρισμό. Έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2021 και το επερχόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ με τίτλο, Kit Kido, θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Μία γεύση από το μουσικό σύμπαν της Kit Kido μπορείτε να πάρετε, την Πέμπτη 7 Απριλίου στο six d.o.g.s, στο πρώτο live του σχήματος παρέα με τους Project Uncut.

Διαθέσιμο για streaming / download εδώ: https://music.kitkido.com/hellbent

 

Hellbent
Μουσική: Kit Kido / Frans Verburg
Στίχοι / Φωνή: Kit Kido
Παραγωγή: Frans Verburg
Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν από τον Φώτης “ingie” Παπαθεοδώρου @jaR studio
Μίξη: Ηρακλής Αναστασιάδης, Γιώργος Μπουσούνης, Γιώργος Γκινής@AmmosMusic
Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος @sweetspot
Artwork:  @brandnewathens
Φωτογραφίες: Ανδρεας Σιμοπουλος / Editing: brand.new

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα