Κατερίνα Λιόλιου – «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» Η νέα της επιτυχία σε music video!

Κατερίνα Λιόλιου – «Μη Ρωτάς Τους Άλλους»

Η νέα της επιτυχία σε music video!

Η Κατερίνα Λιόλιου παρουσιάζει με music video τη νέα της επιτυχία «Μη Ρωτάς Τους Άλλους», ένα τραγούδι που έγραψε ο Αντώνης Βαρδής για τον Γιάννη Πάριο πριν από 21 χρόνια και εκείνη το φέρνει στο σήμερα μέσα από μία ξεχωριστή ερμηνεία.

Το «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» που κυκλοφορεί από τη Minos EMIa Universal Music Company μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα μοναδικό και κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης και «ντύνει» ιδανικά την τρυφερή ερμηνεία της ταλαντούχας και εντυπωσιακής τραγουδίστριας.

Το τραγούδι, σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, κυκλοφόρησε το 2001 στον δίσκο «Άλλη Μια Φορά» του Γιάννη Πάριου. Η Κατερίνα Λιόλιου το έφερε ξανά στο προσκήνιο ερμηνεύοντάς το σε μία unplugged version στην εκπομπή «Mega Star» πριν από λίγους μήνες, και το video από την εκπομπή έγινε viral συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes και αποθεωτικά σχόλια.

Δείτε το official video του «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=AgUcB6rPB3I

 

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://katerinalioliou.lnk.to/MiRotasTousAllousPR

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο