«Σκληρές Φωτογραφίες»

Θέατρο STUDIO MΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ
Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 9 Μαΐου

Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 για 8 παραστάσεις

 

Ο καλύτερος τζόκει του κόσμου, ένα δύστροπο άλογο που τρέχει μόνο για τη νίκη και ένας πατέρας που αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Αβάνα.

Στο έργο «Σκληρές Φωτογραφίες» οι σχέσεις των τριών προσώπων κρίνονται στη λεπτομέρεια, πάνω σε οριακές στιγμές, εκεί που ένας κύκλος ζωής κλείνει και ανοίγει ένας άλλος, εκεί που ένας αγώνας τελειώνει και περιμένεις το σκληρό φώτο φίνις για να σου δείξει αν κέρδισες ή αν έχασες.

Οι «Σκληρές Φωτογραφίες» είναι ένα έργο με τρεις δυνατούς χαρακτήρες που άλλοτε συγκρούονται και άλλοτε συνεργάζονται, τρία πρόσωπα με παράλληλες διαδρομές αλλά την ίδια ανάγκη συμφιλίωσης με τις επιλογές, τα ταλέντα, την τύχη και τα λάθη τους. Τρία πρόσωπα που έκαναν τις επαναστάσεις τους και τώρα αναλογίζονται αν κέρδισαν ή όχι, που αναμετρώνται με εθισμούς και φόβους, με το παρελθόν τους αλλά και το μέλλον που δείχνει δύσκολο και αβέβαιο.

Όπως και στον ιππόδρομο, στη ζωή ποντάρεις στο πιο δυνατό άλογο ή στο άλογο που δεν θα ποντάρουν οι άλλοι, δοκιμάζεις την τύχη σου, κάνεις επιλογές, κυνηγάς την επιτυχία, βάζεις στόχους, θέλεις με επιμονή και πείσμα να κερδίζεις για να καταλάβεις στο τέλος ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία. Στο τέλος του αγώνα, στο σκληρό φώτο φίνις, οι χαμένοι από τους νικητές έχουν μόνο μια τρίχα διαφορά.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:


Θεατρικό έργο:
Κυριάκος Βέρης

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χριστοφή

Σκηνικά -Κουστούμια: η ομάδα

Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Μαργαρίτης

Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη

 

Παίζουν:
Πρίγκιπας (άλογο): Δημοσθένης Φίλιππας
Οδυσσέας (αναβάτης): Σπύρος Ασημένιος
Πατέρας: Δημήτρης Μαργαρίτης
Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου ΜΠΙΠ

Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 (Για 8 παραστάσεις από 9-31 Μαΐου)

Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 12 ευρώ/(ατέλειες δεκτές)

Διάρκεια: 70 λεπτά

Τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=5pdKI0DheCw&fbclid=IwAR09DDo3ys4yH_mzpTFUdrCSh-fhPFJhPeK-UrMaAUlWjszg9WKE83uGqEw

ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του Κυριάκου Βέρη – YouTube

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο