ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!»

του Γιώργου Καπουτζίδη

ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ

Η παράσταση που αποθεώθηκε από το κοινό και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, σε μία ξέφρενη 3ετή πορεία με συνεχόμενα soldouts, με περισσότερους από 55.000 θεατές και 12.000 online streaming εισιτήρια, ολοκληρώνει την θριαμβευτική της πορεία στις 17/4, την Κυριακή των Βαΐων!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Κλείστε το εισιτήριό σας ΕΔΩ

https://www.viva.gr/tickets/theater/ivi/opoios-thelei-na-horisei-na-sikosei-to-heri-tou-3os-hronos/

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Η παράσταση-φαινόμενο, «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», του Γιώργου Καπουτζίδη, μετά την σαρωτική επιτυχία της για 3 συνεχόμενες χρονιές, συνεχίζει για 10 ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο ΗΒΗ, και ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία της την Κυριακή των Βαΐων, 17/4!

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, ολοκληρώνει την επιτυχημένη πορεία του, αναδεικνύοντας μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα. Η Μαριλού Κατσαφάδου, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, η Ανθή Σαββάκη, ο Γιώργος Σαββίδης, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο Αποστόλης Ψαρρός, μαζί με την πάντα διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα,  για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο ΗΒΗ, μας χαρίζουν το γέλιο και την αισιοδοξία που όλοι χρειαζόμαστε, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Έτσι, για λίγο ακόμα… έρχονται έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο στο Θέατρο ΗΒΗ!

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές   Πρεμιέρα 17 Μαΐου 2024 Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών «κι όμΩς κινείται» μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις των «Βακχών», συνεχίζει

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE – ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ Η προπώληση ξεκίνησε: https://www.more.com/theater/mauri-sampouka-1/   Μετά από αμέτρητες «τελευταίες παραστάσεις» και 2 sold out περιοδείες,