ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΩΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


Το Πάσχα πλησιάζει και οι Εκδόσεις Διάπλαση ζωντάνεψαν τους ήρωες των παιδικών βιβλίων και δημιούργησαν τις πιο όμορφες λαμπάδες για τους μικρούς μας φίλους.

Ο πιο όμορφος σκυλάκος, ο Άρφυ από το βιβλίο «Μπορώ να γίνω ο σκύλος σου;», ο ευγενικός και καλοπροαίρετος κύριος Ευτύχης από το βιβλίο «Ο κύριος Ευτύχης & η κυρία Δυστυχία», το πανέμορφο κυκνάκι από τα βιβλία «Το πιο όμορφο κυκνάκι» και «Η λίμνη των κύκνων» και άλλοι ήρωες, ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες και ζωντανεύουν στις πιο όμορφες χειροποίητες λαμπάδες. Το καλύτερο δώρο που σίγουρα θα ξετρελάνει τα παιδιά για τη μοναδικότητά του και την πρωτοτυπία του.

Εκτός από λαμπάδες, επιλεγμένα παιχνίδια απ’όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με τις καλύτερες εκδόσεις παιδικών βιβλίων, σας περιμένουν για να κάνετε τις αγορές σας στον καινούργιο χώρο των εκδόσεων Διάπλαση, Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ:Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι
Τηλ.: 2169003693, e-mail: [email protected]
ΕΔΡΑ: Εμμανουήλ Παππά 6, 122 42 Ελαιώνας
Τηλ.: 210-3808455, 210-3808445, e-mail: [email protected]
website: www.diaplasibooks.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΓΟΜΟΡΡΑ |GOMORRAH DIRECTOR’S CUT

ΓΟΜΟΡΡΑ |GOMORRAH DIRECTOR’S CUT ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΟΝΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ DIRECTOR’S CUT ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ e-CINEMA ΤΗΣ STRADA ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ   https://www.viva.gr/tickets/cinema/streaming/gomorra-directors-cut-e-cinema/ YouTube