«Η ΜΟΛΛΥ ΡΟΟΥΖ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ» Επανακυκλοφορεί

«Η ΜΟΛΛΥ ΡΟΟΥΖ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ»

Η νέα περιπέτεια της μικρής Μόλλυ Ρόουζ και των φίλων της !
Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί!

Της Πόλλυς Αντωνιάδη
Εικονογράφηση Ιουστίνη Γιαννακοπούλου
Σκίτσα Έφη Σιαφά

Τι συμβαίνει και οι μέλισσες οδηγούνται στην εξαφάνιση;

Πόσο σημαντικές είναι για το περιβάλλον;

Πως μπορούν τα μικρά παιδιά να βοηθήσουν τις μέλισσες να ζήσουν;

Ένα βιβλίο που εξηγεί το μεγάλο πρόβλημα που απειλεί ολόκληρη την τροφική μας αλυσίδα μέσα από ευρηματική αφήγηση και ονειρική εικονογράφηση.

«Το συνέδριο των μελισσών» καλλιεργεί την ενσυναίσθηση στα παιδιά και προτείνει την κηπουρική σαν ομαδική πράξη βοήθειας προς τις μέλισσες, αλλά και σύνδεσης με το φυσικό περιβάλλον γενικότερα. Όπως και η ζαχαροπλαστική, η κηπουρική σαν δημιουργική απασχόληση, χτίζει την παιδική αυτοπεποίθηση σε πολλά επίπεδα.

 

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Οι μέλισσες συνεδριάζουν για να αντιμετωπίσουν έναν μεγάλο κίνδυνο που απειλεί το είδος τους αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Τα ανησυχητικά νέα φτάνουν στη Μόλλυ, που ζητάει αμέσως βοήθεια από τη μις Μπότανυ και τα παιδιά του σχολείου, τους συμμάχους της γης.
Διαβάστε πως τα κατάφεραν να διαδώσουν τα νέα και να βρουν συμπαράσταση στον αγώνα των μελισσών, μαθαίνοντας παράλληλα πόσο σημαντικές είναι για το περιβάλλον και τη δική μας ζωή!

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε την καινούρια περιπέτεια – παραμύθι της Μόλλυ Ρόουζ που συνοδεύεται από συνταγές με πρωταγωνιστή το μέλι και βασικές συμβουλές κηπουρικής που μπορούν να βοηθήσουν την μέλισσα να επιβιώσει.

Γιατί αγαπώ την μέλισσα σημαίνει αγαπώ το περιβάλλον, αγαπώ τη ζωή!

Η Πόλλυ Αντωνιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε στη διαφήμιση αλλά η αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική την οδήγησε στο Λονδίνο και στην ακαδημία της Peggy Porschen ! Αφού ίδρυσε μια επιτυχημένη αλυσίδα cake shops στην Ελλάδα μετέφερε την επιχείρηση στο Λονδίνο, πρώτα στο Covent Garden και μετά στο South Kensington.
Μέσα από εμπειρίες, διαδρομές, όνειρα και αναμνήσεις γεννήθηκε η Μόλλυ Ρόουζ…. σαν παραμύθι !

“Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των μελισσών” κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.
Διανομή Εκδόσεις Πατάκη

Μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω e-mail στο [email protected]

Ακολουθήστε τη Μόλλυ Ρόουζ στα social media

https://www.instagram.com/molly_rose_fairytale

https://www.facebook.com/Molly-Rose-Fairytale-104554821430028

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο