ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ “SUMMER STORIES”

ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ
“SUMMER STORIES”
Όλες οι εποχές του χρόνου, έχουν αποτελέσει εφαλτήριο για την δημιουργία υπέροχων έργων τέχνης. Το καλοκαίρι, όμως, κατέχει τα σκήπτρα σε αυτό. Το εκτυφλωτικό φως του ήλιου, σε συνδυασμό με την θερινή ραστώνη, έχουν σταθεί αφορμή να ξεδιπλωθούν εξαιρετικές ιστορίες. Ιστορίες έρωτα, αγάπης, φιλίας και περιπετειών. Αυτές οι μοναδικές καλοκαιρινές ιστορίες, άλλες από τις οποίες ήταν διακεδαστικές ή εμπειρίες ζωής, μονιμότητας ή εφήμερων καταστάσεων, οι οποίες με το πρώτο φύσημα του φθινοπωρινού ανέμου σκόρπισαν σαν κιτρινισμένα φύλλα και έμειναν αποτυπωμένες σε ξεθωριασμένες φωτογραφίες σε κάποιο συρτάρι, έχουν γίνει θέματα για καταπληκτικές δημιουργίες.
Στην έκθεση με τίτλο “Summer Stories”, που θα γίνει από _24/6/22 έως _10/7/22, καλούνται οι καλλιτέχνες να παρουσιάσουν έργα με θέμα τις δικές τους καλοκαιρινές ιστορίες, αυτές που έζησαν οι ίδιοι ή κάποιοι από το κοντινό περιβάλλον τους, ανεξάρτητα αν άφησαν πίσω τους γλυκές αναμνήσεις ή απογοητεύσεις. Το σημαντικό είναι να περιέχουν ήλιο, θάλασσα, ουρανό, υπέροχα τοπία, ταξίδια, γλέντια και φυσικά έρωτα. Σε αυτήν το φιλότεχνο κοινό, θα κάνει “ανάγνωση” των καλοκαιρινών ιστοριών των καλλιτεχνών και να βρει ψήγματα ή και παρόμοιες καλοκαιρινές ιστορίες με τις δικές του. Καλείστε, λοιπόν, όλοι να τολμήσετε, να δημιουργήσετε και να ξαναθυμηθείτε!!! Το καλοκαίρι υπήρξε πάντα δημιουργικό.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Αφιόνης Ολίβια
Βήχου Κατερίνα
Γόγαλης Κωνσταντίνος
Zoe’s Collage
Μιχαηλίδου Μαρία
Μπαρμάζη Όλγα
Μπόνγκαρντ Ζαχαρούλα
Παπαδημητρόπουλος Κώστας
Πατεράκης Δημήτρης
Πατούνα Αναστασία
Ρηγάτου Μαρία
Συφαλάκη Βασιλική
Υφαντή Κατερίνα
Χρηστάκου Βιολέττα
Ψωΐνου Έφη
Τσικλέα Μαρία
Παβλοβα Τάνια
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παγουλάτος Δήμος
Oργάνωση, Επιμέλεια: Ρηγάτου Μαρία, επιμελήτρια, εικαστικός
Αφίσα,marketing, Social media & artmagazino102: Μιχάλης Τσαντές & Χρήστος Μιχαηλίδης
Κείμενο: Άννα Κοιλάκου
fb https://www.facebook.com/megartgallery
Διάρκεια έκθεσης
24/6/22 -10/7/22
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.00-20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΝΟ ΡΑΝΤΕΥΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Κατερίνα Ντίνου Live

Κατερίνα Ντίνου Live Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 22.00 Φέτος το χειμώνα η Κατερίνα Ντίνου μας ταξιδεύει με ένα ατόφιο αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα, σε αλλοτινές εποχές..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ – HALF NOTE JAZZ CLUB

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ Παρασκευη 7, Σαββατο 8 και Κυριακη 9 Απριλίου  2023 HALF NOTE JAZZ CLUB Το “Half note jazz club” υποδέχεται και πάλι στις 7,8 και 9 Απριλίου τον