Οι “Lost Loft” στο “Silver Spurs” στο Παγκράτι

Οι “Lost Loft” στο “Silver Spurs” στο Παγκράτι

Σάββατο 9 Ιουλίου

 

Το Σάββατο 9 Ιουλίου, το «Silver Spurs» και το Παγκράτι, υποδέχονται τους Lost Loft για μία μπλουζ ροκ βραδιά έξω από τα τετριμμένα. Από τον Freddie King και τον Bb King, στους Beatles, τον Jimi Hendrix και τον Rory Gallagher!

Οι Lost Loft είναι μια νεοσύστατη αθηναϊκή μπάντα, αποτελούμενη από τρεις εικοσάχρονους φοιτητές και έναν μαθητή της πρώτης λυκείου, με όραμα να επανατοποθετήσουν τη μπλουζ ροκ μουσική στη θέση που της αξίζει. Για μια βραδιά σαν και αυτή, δε θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος χώρος από το «Silver Spurs», το σπίτι της live μουσικής του Παγκρατίου.

Οι Lost Loft είναι οι Μάριος Ντότσον στο μπάσο, Αλέξανδρος Δασκαλάκης στα τύμπανα, Ανδρέας Παρτσικλίδης στην πρώτη κιθάρα και Κωνσταντίνος Λαζούρας στη φωνή και την κιθάρα.

Σας περιμένουμε για μία υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα.

 

Σάββατο 9 Ιουλίου

Silver Spurs

Ευφράνορος 22-24, Παγκράτι

Πληροφορίες στο 2107567262

Είσοδος: 3 ευρώ

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ  ΡΕΤΡΟΣΠΕΚΤΙΒΑ -Στην ταινιοθήκη

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ                                                              ΡΕΤΡΟΣΠΕΚΤΙΒΑ                                             8-15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ   Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, η Ταινιοθήκη της Θεσσαλονίκης  και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,  με την υποστήριξη

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ LIVING

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ LIVING     Δείτε το trailer 29 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON   Λίγα λόγια για την ταινία   Στο Λονδίνο το