Γιώργος Σέμος – “Το voice ήτανε μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ”

 

Στο τραγούδι σας πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά  ο έρωτας. Ποιο ήταν το συναίσθημα όταν το ακούσατε πρώτη φορά ;

Ο έρωτας νομίζω είναι σε όλα τα τραγούδια μου. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το τραγούδι μόλις το άκουσα ένιωσα σαν να κρατώ αγκαλιά την αγάπη μου και πιστεύω ότι όταν τον ακούει ο κόσμος νιώθει το ίδιο … άρα το συναίσθημα ήταν η έλξη για χορό και αγκαλιές…

 

 

Ποιος σας βοήθησε στη μουσική σας πορεία;

Στην μουσική μου πορεία ήμουν πολύ τυχερός γιατί κατάφερα να δουλέψω με τα μεγαλύτερα ονόματα όπως η Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας, άτοκης Βοσκόπουλος, Τζένη Βάνου, Έλενα Παπαρίζου, Μάκη Δημάκη κλπ… αυτός όμως που μου έδωσε το χέρι και με ανέβασε στην πίστα ήταν Ο Σταύρος Φωτιάδης ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Ρέμο μου έδωσαν το καλλιτεχνικό Σέμος.

 

Το άγχος της επιβίωσης έχει επίδραση στους νέους. Είναι αυτό κάτι που σας απασχολεί;

Φυσικά και με απασχολεί… η επιβίωση και τα όνειρα που έχουν οι νέοι. Πιστεύω να επανέλθουμε πολύ σύντομα στην καθημερινότητα και να τα καταφέρουμε όλοι. Και πιστεύω ότι όπως με βοήθησαν εμένα στην αρχή της καριέρας μου.. έτσι να μπορώ να βοηθήσω και εγώ όποιον μπορώ.

 

 

Το  κοινό στην εποχή μας είναι διαφορετικό από εκείνο άλλων εποχών. Έχει ιδιαιτερότητες κατά τη γνώμη σας;

 Το κοινό είναι πάντα το ίδιο, πιστεύω ότι τα παιδιά που ακούνε ραπ – τράπ – Χίπ χοπ μουσική αν τους φέρεις στα μπουζούκια θα περάσουν το ίδιο τέλεια. Απλά εμείς μάθαμε σε άλλους τόνους μουσικούς και μας φαίνονται περίεργοι οι στίχοι και οι ήχοι.

Κάθε νότα κάθε στίχος είναι ιδιαίτερος, και για αυτόν που τον ακούει κάτι σημαίνει, κάτι νιώθει.

 

Το voice με τι σας έφερε κοντά; Γνωρίσατε νέους ανθρώπους ;

Γνώρισα πολύ νέο κόσμο που με είδε και με αγάπησε περισσότερο. Αν μιλάμε επαγγελματικά είμαι από τους τυχερούς που έχω κάποιες γνωριμίες για να είμαι στην δουλειά αυτή. Το voice ήτανε μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Και συνιστώ σε όλους να το δοκιμάσουν και να δοκιμάζουν τα πάντα.

 

 

Θέλετε να μας πείτε λίγα λόγια για το πώς γεννήθηκε μέσα σας η αγάπη για τη μουσική;

 

Η μουσική γεννήθηκε από την οικογένεια αφού μεγάλωσα με μια κιθάρα στα χέρια… τραγουδούσα κρυφά χωρίς να με βλέπει και να με ακούει κανείς. Οι δικοί μου άνθρωποι δεν ήξεραν ότι έκανα πρόβες στο μαγαζί που θα εμφανιζόμουν στην Θεσσαλονίκη με τον Φωτιάδη, τους είπα ότι είχαμε έναν χορό, και τους κάλεσα στην πρεμιέρα. Το χαμόγελο και την ευχαρίστηση που ένιωσα δεν την ξεχνώ.

 

Στη σημερινή δύσκολη εποχή μας και εν μέσω μιας πανδημίας πώς μπορεί να μας βοηθήσει η μουσική;

Νομίζω ότι η μουσική είναι η καλύτερη συντροφιά, σε καιρό πανδημίας μάθαμε ακούσαμε και καταλάβαμε περισσότερο τα τραγούδια.

 

 

Πώς νιώσατε όταν βγήκε το τραγούδι «Μετά» στο κοινό;

«ΜΕΤΑ» από πολύ δουλειά και προετοιμασία του τραγουδιού όταν το άκουσα και έλαβα μηνύματα , βίντεο και ανταπόκριση από το κοινό ένιωσα την πραγματική αγκαλιά που έκαναν στο κομμάτι μου και σε εμένα. Και τους ευχαριστώ όλους και τον κάθε έναν ξεχωριστά

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές   Πρεμιέρα 17 Μαΐου 2024 Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών «κι όμΩς κινείται» μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις των «Βακχών», συνεχίζει

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE – ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ Η προπώληση ξεκίνησε: https://www.more.com/theater/mauri-sampouka-1/   Μετά από αμέτρητες «τελευταίες παραστάσεις» και 2 sold out περιοδείες,