H Xαρά είναι για όλους | Key Books

TITΛΟΣ: H Xαρά είναι για όλους

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Sadhguru

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αυτοβελτίωση

ISBN: 978-618-5265-79-3

ΣΕΛΙΔΕΣ: 312

ΣΧΗΜΑ: 14 × 20.5 cm

«Ένα συναρπαστικό βιβλίο με τις διδαχές και τη σοφία του Sadhguru. Αν είστε έτοιμοι, είναι το απόλυτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αφυπνίσετε τη δική σας εσωτερική νοημοσύνη, την απόλυτη και υπέρτατη ιδιοφυΐα που αντικατοπτρίζει τη σοφία του σύμπαντος».

Deepak Chopra

Ο Sadhguru θεωρείται ο κορυφαίος πνευματικός δάσκαλος της εποχής μας. Έχει δώσει ομιλίες από το Harvard και την έδρα των Ηνωμένων Εθνών έως το μικρότερο σχολείο της Ινδίας και έχει βελτιώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Σε αυτό το παγκόσμιο bestseller συμπυκνώνει το απόσταγμα της φιλοσοφίας του δηλώνοντας ότι η χαρά είναι για όλους!

Ο Sadhguru αφηγείται την ιστορία της δικής του αφύπνισης: πώς από ένας παράτολμος νεαρός που διέσχισε την ινδική ύπαιθρο με τη μοτοσικλέτα του έφτασε στη φώτιση σε μια βουνοκορφή. Εκεί ο χρόνος σταμάτησε και ο ίδιος ενώθηκε με το όλον βγαίνοντας ριζικά αλλαγμένος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «γκουρού είναι εκείνος που διαλύει το σκοτάδι, που ανοίγει πόρτες για σένα. Ως γκουρού, δεν έχω κανένα δόγμα να διδάξω, καμία φιλοσοφία να αναπτύξω, καμία πεποίθηση να διαδώσω. Και αυτό συμβαίνει διότι η μόνη λύση για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας είναι η αυτομεταμόρφωση. Η αυτομεταμόρφωση δεν εμπεριέχει απομεινάρια του παρελθόντος. Είναι μια συνολική μετατόπιση του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι και βιώνεις τη ζωή».

Ο Sadhguru παρομοιάζει την ύπαρξή μας με μια μηχανή, που για να λειτουργήσει αρμονικά θα πρέπει όλα της τα μέρη να συνεργάζονται. Οι πανίσχυρες τεχνικές που εφαρμόζει και διδάσκει επί σειρά ετών ευθυγραμμίζουν τον νου με το σώμα, δημιουργώντας έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων. Αυτή η γνώση είναι που οδηγεί στη χαρά και στη γεμάτη νόημα ζωή.

Το βιβλίο Η χαρά είναι για όλους αποτελεί το προσωπικό σας λογισμικό για απεριόριστη ευημερία.

 

«Για αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ο Sadhguru είναι ένας φωτεινός πνευματικός οδηγός. Το βιβλίο Η χαρά είναι για όλους μάς προσκαλεί να ζήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και ταυτόχρονα μας εξηγεί γιατί και πώς μπορούμε να το κάνουμε». Sir Ken Robinson, συγγραφέας των βιβλίων Βρες το στοιχείο σου και Άλλη λογική

«Η ικανότητα του Sadhguru για χαρά, η αγάπη του για τη ζωή και το εύρος των γνώσεών του αποτελούν πηγή έμπνευσης. Το βιβλίο του είναι γεμάτο με στιγμιότυπα που προκαλούν θαυμασμό, δέος και διανοητικές προκλήσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για εσωτερική αυτομεταμόρφωση». Mark Hyman, M.D., διευθυντής της Cleveland Clinic και συγγραφέας bestsellers των New York Times

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://issuu.com/keybooks4/docs/_22_xara_gia_olous_issuu-1

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Sadhguru είναι γιόγκι, μυστικιστής και οραματιστής.

Ως διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής και συγγραφέας, ο Sadhguru έχει παρουσιάσει τις ιδέες και το έργο του σε παγκόσμιους θεσμούς, όπως τα Ηνωμένα Έθνη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μιλώντας για θέματα τόσο διαφορετικά όσο η κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη, η ηγεσία και η πνευματικότητα. Έχει επίσης δώσει ομιλίες σε κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως η Οξφόρδη, το London Business School, το Stanford, το Harvard, το Yale και το MIT. Τον Φεβρουάριο του 2017 ο Sadhguru έλαβε από την κυβέρνηση της Ινδίας το βραβείο Padma Vibhushan, την απόλυτη διάκριση της χώρας, που απονέμεται για εξαιρετικές και διακεκριμένες υπηρεσίες.

Ο Sadhguru είναι ιδρυτής του Isha, ενός μη κερδοσκοπικού, εθελοντικού οργανισμού με περισσότερα από 300 κέντρα και πάνω από 11 εκατομμύρια εθελοντές σε όλο τον κόσμο. Μέσα από προγράμματα γιόγκα και εμπνευσμένες κοινωνικές πρωτοβουλίες, το Ίδρυμα Isha αποτελεί ένα μαζικό κίνημα αφιερωμένο στην ανθρώπινη ευημερία.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Σοφοκλή Αντιγόνη 441 +

  Σοφοκλή Αντιγόνη 441 +   Από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024   Από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή  από την