Η Ρένα Μόρφη στο GAZARTE ROOF STAGE

Η Ρένα Μόρφη στο GAZARTE ROOF STAGE για μια τελευταία εμφάνιση!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1η  Ιουλίου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ  & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩhttps://www.viva.gr/tickets/music/taratsa-gazarte/rena-morfi/

Μετά τις δυο προηγούμενες sold out εμφανίσεις της στο GAZARTE ROOF STAGE και λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, η Ρένα Μόρφη θα γιορτάσει μαζί μας την χαρά του φετινού καλοκαιριού με μια ακόμα εμφάνιση στο GAZARTE ROOF STAGE!

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Καλοκαιρινές βραδιές στο υπέροχο GAZARTE ROOF STAGE, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

**********************************

#OnThePulse #AwakeTheSenses

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων* :

Free Seating: 14 ευρώ

Αριθμημένες: 18 ευρώ

* Τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνουν ποτό

 

Διάθεση εισιτηρίων:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Online στoviva.gr
  • Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt

Βρείτε τη Ρένα Μόρφη:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCe5Mn1BX3wjubbJuw85kxFA

Facebook: https://bit.ly/RenaMorfiFacebookPage

Instagram: https://bit.ly/RenaMorfiInstagramPage

Spotify:https://bit.ly/RenaMorfiSpotify

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο