Ευανθία Μάγνη

Ευανθία αυτή τη στιγμή σε ποια φάση βρίσκεσαι επαγγελματικά ;

Δημιουργικότατη, καινούργια τραγούδια , δυο καινούργια βιβλία και πολλά αλλά μετά από μια παύση επανέρχομαι στην γραφή που τόσο μου είχε λείψει, επίσης η εταιρία μας Spider Music έχει συνεχόμενα νέες κυκλοφορίες που με κάνουν πολλή χαρούμενη.

 

Υπάρχουν συνεργασίες που σου έχουν μείνει αξέχαστες;

Όλες οι συνεργασίες που έχω κάνει κρατούν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και οι καλές και οι κακές.

 

H δισκογραφία περνάει κρίση;

Μεγάλη, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες για αυτό, πριν κάποια χρόνια ήταν η πειρατεία πουλούσαν στους δρόμους δίσκους, αργότερα ήρθε το διαδίκτυο που όλα είναι πιο εύκολα για μια κυκλοφορία όχι αναγκαία κακό αυτό ειδικά για τους νέους καλλιτέχνες που εγώ έχω εστιάσει πλέον, αλλά κάποια παιδιά θέλουν να πιάσουν στα χέρια τους το φυσικό προϊόν να χαρούν με τον δίσκο τους και κάθε φορά τους εξηγώ ότι αυτά είναι πεταμένα χρήματα και ίσως τους δυσανασχετώ, δεν αγοράζουν πλέον δίσκους ούτε πολλά σημεία πώλησης υπάρχουν πια. Όμως η χειρότερη κρίση που περνάει η δισκογραφία κατά μια έννοια είναι και ότι κυκλοφορούν «άσχημα τραγούδια» … αυτό στεναχωρεί ιδιαίτερα τα αυτιά μου.

 

Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες πολύ να συνεργαστείς στο μέλλον;

Με κάθε νέο ταλαντούχο καλλιτέχνη!

Παρά τη μεγάλη δημοσιότητα και τη συνεργασία με λαμπερά ονόματα της σόουμπιζ, παραμένεις πολύ απλή και προσγειωμένη.

Η Ευανθία είναι σύζυγος και μαμά, τα μεγαλύτερα κατορθώματα μου και αυτά με κρατούν γερά στην γη και στα πόδια μου, η δημοσιότητα καλή η κακή έρχεται και παρέρχεται  και πραγματικά ποτέ δεν μέτρησα την εμπορικότητα της δουλειάς μου ούτε τις επιτυχίες αυτό που μετράει για εμένα είναι η ζωή μου η καθαρά προσωπική οικογενειακή ζωή μου όλα τα αλλά δεν έχουν κάτι να πούνε ουσιαστικό για κανέναν μας έτσι δεν είναι;  Και ποτέ δεν κυνήγησα την δημοσιότητα σε κάθε τι που έκανα επαγγελματικό,  άλλωστε όσοι μιλάνε για την Ευανθία την ξέρει κανείς; Όχι πιστέψτε με… μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που με ξέρουν , μόνο το όνομα μου ξέρουν και λίγες στιγμές που ίσως μοιράστηκαν μαζί μου, όμως με ενδιαφέρει απόλυτα μια μερίδα κόσμου… οι αναγνώστες μου, αυτοί που διαβάζουν τα βιβλία μου, αυτοί ίσως με γνωρίζουν μέσα από τις σελίδες που διαβάζουν, μέσα από τους ήρωες που περιγράφω και ίσως είμαι μια παρέα τους τις στιγμές που κρατούν το βιβλίο μου στα χέρια τους.

 

Tι είναι έμπνευση για την Ευανθία;

Η ίδια η ζωή, ο ουρανός , το απέραντο γαλάζιο της πατρίδας μας, το οξυγόνο , η κάθε ανάσα που παίρνω , η οικογένεια μου, όσοι αγαπώ.

 

 Θα γράψεις νέο βιβλίο;

Σε αναμονή… τον χειμώνα δύο βιβλία εντελώς διαφορετικά το ένα από το άλλο μάλιστα το ένα πιστεύω ότι θα εκπλήξει τους αναγνώστες μου, θα είναι κάτι που ίσως δεν περιμένουν από εμένα.

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Χρόνος Χώμα Νερό

Χρόνος Χώμα Νερό Κείμενο-Σκηνοθεσία: Βίλια Χατζοπούλου Πρεμιέρα: Σάββατο 11 Μαΐου 2024 Ένας άντρας σε τρεις διαφορετικές ηλικίες: Νέος, μεσήλικας, γέρος. Θα πρέπει, νωρίς, να πάρει μια

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα»

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο | Από 9/5 στο «Μεταξουργείο» για 15 μόνο παραστάσεις Το θέατρο «Μεταξουργείο», τιμώντας τα