#LifeIsABeachParty – ONIRAMA – στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

#LifeIsABeachParty

Οι ONIRAMA
μας προσκαλούν στο μεγαλύτερο beach party
του φετινού καλοκαιριού

Κυριακή 24 Ιουλίου στις 20.30
στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Opening act: Ilias Bogdanos & INCO
Special guests: Solmeister, Ilias Bogdanos,
Nina Mazani, Ιωάννα Καβρουλάκη

Είσοδος Ελεύθερη!

Την Κυριακή 24 Ιουλίου, στις 20.30, οι ONIRAMA δημιουργούν το καλύτερο καλοκαιρινό σκηνικό σε ένα μοναδικό live στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας. Το πιο δυναμικό συγκρότημα με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες μας προσκαλεί να απολαύσουμε αγαπημένα τραγούδια, πολύ χορό και ένα εκρηκτικό live πάνω στη θάλασσα, παρέα με εκλεκτούς φίλους!

Ο Ilias Bogdanos και οι INCO, στο opening act της βραδιάς θα δώσουν το καλύτερο έναυσμα για ένα δυναμικό party. Ο frontman των ONIRAMA, Θοδωρής Μαραντίνης, θα συναντηθεί on stage με τον πάντα ανατρεπτικό “πρίγκιπα του παρασκηνίου” Solmeister, τον Ηλία Μπόγδανο με την ανεξάντλητη ενέργειά του, την πολλά υποσχόμενη Νίνα Μαζάνη και την ταλαντούχα Ιωάννα Καβρουλάκη.

Συνεπείς στο ραντεβού τους, οι ONIRAMA και αυτό το καλοκαίρι μας ξεσηκώνουν με τον δυναμισμό τους και μετατρέπουν σε μεγάλη γιορτή την κάθε τους εμφάνιση.

 

#LifeIsABeachParty

Κυριακή 24 Ιουλίου, 20:30

ONIRAMA LIVE

Γ’ ΜΑΡΙΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Μη λείψει κανείς!

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων