ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ | ΓΚΡΙΝΙΑ | 18 ιστορίες ανατρεπτικής… αγάπης

Ο Στήβεν Αβραμίδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, έχει κάνει κάποια χιλιόμετρα στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Η Γκρίνια είναι το πρώτο του βιβλίο με 18 ανεξάρτητες μικρές ιστορίες ανατροπής. Ανατροπής συναισθημάτων, ανατροπής παγιωμένων καταστάσεων και αντιλήψεων. Οι ιστορίες είναι δοσμένες  με διάθεση αυτοσαρκασμού, με πικρό χιούμορ και με φλεγματική σάτιρα – για τον κοινωνικό καθωσπρεπισμό και για τα διαχρονικά θέσφατά μας.

 Εκδόσεις KAKKTOS | Kaktos.gr

«Αυτές οι 18 αφηγήσεις είναι 18 πέτρες! Είναι 18 πέτρες σε μια πολίτικαλ κορέκτ κοινωνία. Είναι 18 πέτρες σε ένα σύστημα τακτοποιημένο, που λέει τα πάντα σωστά. Είναι 18 μικρές γροθιές, είναι 18 στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Άβολα γιατί όλα αυτά τα έχεις σκεφτεί, αλλά δεν έχεις καταφέρει να τα ξεστομίσεις. Διαβάζεις τις ιστορίες και χαμογελάς και μετά κοιτάζεις γύρω σου ενοχικά να δεις αν κάποιος σε βλέπει. […] Αυτές είναι 18 ιστορίες ανατρεπτικής, ξεβολευτικής αγάπης!»

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Στήβεν Αβραμίδης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1962. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Ε.Μ.Π. και έκανε μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Tech-Line SA, η οποία ασχολείται με φαρμακευτικά προϊόντα. Για πέντε χρόνια (2006-2011) αρθρογράφησε πολιτικά στην καθημερινή εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ, με τη δική του εβδομαδιαία στήλη «Στο φως του φεγγαριού και στη σκιά του ήλιου». Στο διαδίκτυο βρίσκεται καθημερινά από το 2008 με την ιστοσελίδα του dailytripes.gr.

Η Γκρίνια είναι το πρώτο του βιβλίο.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Μιλτιάδης Σαρβαρλής/ Πατρίδα χώρα ξένη

Μιλτιάδης Σαρβαρλής Πατρίδα χώρα ξένη ISBN: 978-618-5339-85-2, σελίδες: 192, μέγεθος: 14×21εκ.   Πρόλογος: Στέλλα Βλαχογιάννη Επιμέλεια: Σάββας Σερέτης Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος το νέο μυθιστόρημα του Μιλτιάδη Σαλβαρλή «Πατρίδα χώρα