ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ STAVENTO ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

STAVENTO

ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ

Music is life

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

 

Καλοκαίρι χωρίς διασκέδαση γίνεται; Δεν γίνεται!

Στέλιος Ρόκκος,  Stavento και Ήβη Αδάμου ενώνουν τις δυνάμεις τους κι έρχονται στο CT Garden Festival για μια συναυλία γεμάτη κέφι και χορό. Με τραγούδια αγαπημένα από το προσωπικό τους ρεπερτόριο και πολλά άλλα που επιλέχθηκαν με φαντασία, αγάπη και πάθος.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

Από τα πρώτα του βήματα ο Στέλιος Ρόκκος, με το ιδιαίτερο ιδιοσυγκρασιακό  καλλιτεχνικό του φίλτρο έδειξε πως μπήκε στο χώρο του τραγουδιού για να μοιραστεί συναισθήματα μ’ ένα διευρυμένο κοινό.

Το μαρτυρούν οι πρώτες του μεγάλες επιτυχίες «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» και «Σμαράγδια και Ρουμπίνια».

Ο κόσμος που τον  αγκάλιασε από την αρχή της πορείας του τον έχει χρήσει σήμερα ως έναν από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της εποχής μας.

Τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός με μια μεγάλη πλέον διαδρομή στη σύγχρονη τραγουδοποιία, ακροβατεί πάντα με επιτυχία  ανάμεσα σε ονειρικές, συναισθηματικά φορτισμένες μπαλάντες και εξωστρεφείς διαθέσεις.

 

STAVENTO

Ο όρος «STAVENTO» στη γλώσσα των ναυτικών σημαίνει «καταφύγιο». Οι STAVENTO γεννήθηκαν το 2004 από τον Μιχάλη Κουϊνέλη (ΜΕΘΥΣΟΣ) και τον Βαγγέλη Γεωργατζή (ΕΥΟ). Η μουσική τους πορεία ξεκινά το 2005 και συμπληρώνει μέχρι και σήμερα, 17 χρόνια επιτυχιών και μοναδικών συνεργασιών! Από την διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όμορφη» έδειξαν πως μπήκαν στα μουσικά μας πράγματα για να πρωταγωνιστήσουν. Μετρούν στο ενεργητικό τους hit singles, χρυσά και πλατινένια άλμπουμς και συνεργασίες με ισχυρά ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

 

HBH ΑΔΑΜΟΥ

Τον Απρίλιο του 2010, η Ήβη Αδάμου συνεργάστηκε με τους Stavento για το τραγούδι “Σαν Έρθει Η Μέρα”.  Το τραγούδι αυτό αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία εκείνου του καλοκαιριού. Από τότε μέχρι σήμερα οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ – STAVENTO – ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21.00

GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

VIP: 40 ευρώ

Α ΖΩΝΗ: 35 ευρώ

Β ΖΩΝΗ: 30 ευρώ

Γ ΖΩΝΗ: 25 ευρώ

Δ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ

Ε ΖΩΝΗ – ΟΡΘΙΩΝ: 15 ευρώ

Ε ΖΩΝΗ – ΟΡΘΙΩΝ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 13 ευρώ

ΑΜΕΑ: 15 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Χάος και Τάξη (Ένας φαύλος κύκλος)

Χάος και Τάξη (Ένας φαύλος κύκλος)    Γιώργος Τριανταφύλλου / Μαρία – Στέλλα Γκότση Δεύτερος κύκλος παραστάσεων Πρεμιέρα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου   Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eufcvR-YRO4&ab_channel=EttaJames-Topic Η