Κατερίνα Βρανά Υπό Κατασκευή: Δοκιμή νέου υλικού

Κατερίνα Βρανά

Υπό Κατασκευή: Δοκιμή νέου υλικού στο θέατρο Αργώ

Δευτέρες 3, 10, 17 και 24 Οκτωβρίου

 

Η Κατερίνα Βρανά προετοιμάζει την καινούργια stand up παράστασή της. Για την ώρα είναι Υπό Κατασκευή και για τέσσερα μόνο βράδια μπορείτε κι εσείς να επισκεφτείτε την οικοδομή της. Με το γέλιο σας ή και την απουσία του γέλιου σας (!!!) μπορείτε να της δείξετε αν τα παράθυρα είναι στραβά, αν οι σκάλες θέλουν δουλειά, αν σας αρέσει το χρώμα στους τοίχους.

Η Κατερίνα ελπίζει ότι μαζί θα χτίσετε μια πανέμορφη βίλα με πισίνα. Μια πανέμορφη, αστεία βίλα με πισίνα. (Και αν η κατασκευή καταλήξει να μοιάζει με τρώγλη, να ξέρετε, εσείς θα φταίτε!)

Για τέσσερις μόνο Δευτέρες μέσα στον Οκτώβριο, λοιπόν, έχετε την ευκαιρία να δείτε την Κατερίνα να δοκιμάζει ολοκαίνουριο υλικό – work in progress το λένε στο χωριό της – για μια ολοκαίνουργια παράσταση. Γιατί πλέον όλοι ξέρετε ότι σχεδόν πέθανε, έτσι; Να μην το ξαναλέμε…

 

 

Πότε: Δευτέρες 3, 10, 17 και 24 Οκτωβρίου 2022 στις 21.00

Πού: Θέατρο Αργώ*, Ελευσινίων 13-15, Αθήνα 104 37 – Στάση Μετρό Μεταξουργείο.

Ώρα: Έναρξη 21.00 Προσέλευση 20.00

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 10€, Ταμείο:12€

Προπώληση: Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και στο δίκτυο των καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market) και στο ταμείο του θεάτρου Τ 210 5201684

Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/vrana/ypokataskevi/

Διάρκεια: 60 λεπτά

Παραγωγή: Mother Productions και Κατερίνα Βρανά

Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου – We Will

 

*Το θέατρο λειτουργεί με σύγχρονο εξαερισμό (είναι ισόγειο και με μεγάλα ύψη) και υπάρχουν ράμπες ΑμεΑ για την πρόσβαση ατόμων με δυσκολίες, τόσο στην είσοδο όσο και στις τουαλέτες.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

EΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ στο Θέατρο Άλσος

EΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ “Elly loves jazz – Vol.2”  για τέσσερεις Δευτέρες στο Θέατρο Άλσος Δευτέρα 21 & 28 Νοεμβρίου, Δευτέρα 5 & 12 Δεκεμβρίου Παράταση εμφανίσεων!