τΖΕΝεράλε Acting Studio Πρόγραμμα Σπουδών 2022 – 2023

τΖΕΝεράλε Acting Studio
Πρόγραμμα Σπουδών 2022 – 2023

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το τΖΕΝεράλε Acting Studio by Μιχάλης Συριόπουλος μάς υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσιάζοντάς μας ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών για όσους αγαπούν την τέχνη της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού.

Ύστερα από την πρώτη επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά λειτουργίας του, το τΖΕΝεράλε Acting Studio ανανεώθηκε και επιστρέφει με ένα προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα σπουδών.

Το τΖΕΝεράλε Acting Studio ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2021 από τον βραβευμένο ηθοποιό Μιχάλη Συριόπουλο (βραβείο Δημήτρης Χόρν 2019) και εδρεύει στη συμβολή των οδών Λένορμαν 2 και Κεραμέων 1, στην πλατεία Μεταξουργείου. Ένας φρέσκος χώρος, γεμάτος άνεση και σεβασμό που απευθύνεται σε ερασιτέχνες, απόφοιτους δραματικών σχολών και σε όσους αγαπούν τις τέχνες του θεάτρου.


Πρόγραμμα Σπουδών 2022 – 2023
Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές καλούνται να επιλέξουν το τμήμα τους ή το συνδυασμό τμημάτων μέσα από ένα εύρος ειδών, τα οποία θα ανεβάσουν παραστάσεις σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας.

Η Αννέτα Κορτσαρίδου, η Κωνσταντίνα Λάλλου, ο Πάνος Λουκαΐδης, ο Γιάννης Οικονόμου, η Μαριάννα Παπαθανασίου, ο Μιχάλης Συριόπουλος και η Δήμητρα Τζιάννη είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν στα τμήματα: «Ρεαλισμός – Νατουραλισμός», «Τραγωδία – Βάκχες», «Κωμωδία», «Σκληρός Ρεαλισμός – Sex, Drugs & Rock N’ Roll», «Θέατρο Ντοκουμέντο», «Σκηνές», «Πρωινή πρόβα», «Αυτοσχεδιασμός – Shakespeare», «Online», «Χορωδία», «Σύγχρονο – Κίνηση – Αυτοσχεδιασμός» και «Εφηβική Σκηνή».

Για αναλυτικές πληροφορίες των τμημάτων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.generale.info

Οι ημερομηνίες και ώρες εγγραφών είναι:
Παρασκευή 16/9, 23/9, 30/9, Σάββατο 17/9, 24/9 και Κυριακή 18/9, 25/9
στις 17.00 – 20.00 στο χώρο του τΖΕΝεράλε Acting Studio.

Για πληροφορίες:

τΖΕΝεράλε Acting Studio
Λένορμαν 2 και Κεραμέων 1, Μεταξουργείο – 10436

210 52 32 519

www.generale.info

Facebook
τΖΕΝεράλε Acting Studio

Instagram
generale_acting_studio

Τα όνειρα κάνουν πρεμιέρα στο τΖΕΝεράλε Acting Studio!

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Άκης Δήμου «Η νύχτα των μυστικών»

Θέατρο Μπέλλος   Άκης Δήμου «Η νύχτα των μυστικών»   Σκηνοθεσία Αικατερίνη Παπαγεωργίου Μουσική Γιάννης Χριστοδουλόπουλος Από τις 21 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο &

Ένα Σπουδαίο Γεύμα φέρνει την αλλαγή!

  Ένας σπουδαίος λόγος φέρνει στο service και την υποδοχή πελατών τον ηθοποιό Κωστή Σαββιδάκη, τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη, τον τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα, τον παρουσιαστή

ΒΟΫΤΣΕΚ Του ΓΚΕΟΡΓΚ ΜΠΥΧΝΕΡ

ΒΟΫΤΣΕΚ Του ΓΚΕΟΡΓΚ ΜΠΥΧΝΕΡ Επεξεργασία κειμένου – Σκηνοθεσία: Σταύρος Σ. Τσακίρης «Αν κοιτάξεις στο βάθος της ψυχής ενός ανθρώπου θα συναντήσεις μόνο την άβυσσο» Καρλ