42497 | Το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, Θέατρο ΗΒΗ

Το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη
Θέατρο ΗΒΗ
από 21 Οκτωβρίου

42497 
Η προπώληση ξεκίνησε!

Κλείστε εισιτήριο 42497 | Εισιτήρια online! | Viva.gr

Ο αγαπημένος μας δημιουργός, Γιώργος Καπουτζίδης, έρχεται και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ, τη θεατρική του στέγη εδώ και τρία χρόνια, με το νέο του έργο με τίτλο «42497».
Ο Γιώργος Καπουτζίδης -μετά την θριαμβευτική επιτυχία του πρώτου του θεατρικού έργου με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», που έσπασε ταμεία για τρεις συνεχόμενες χρονιές- ανανεώνει την συνεργασία του με τις Θεατρικές Σκηνές, για το ανέβασμα του ολοκαίνουργιου έργου του, και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ, σε σκηνοθεσία του ίδιου.
Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος την συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δεν διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν την συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο.
«Μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ακόμα, αλλά μπορεί και να την ζούμε ήδη».

Η συνέχεια επί σκηνής!
42497
Το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη
Θέατρο ΗΒΗ
από 21 Οκτωβρίου
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Graphic design: Indigo Creative

Πρωταγωνιστούν:
Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μιχάλης Συριόπουλος,
Γιούλη Τσαγκαράκη, Ανθή Σαββάκη, Μανώλης Κλωνάρης,
Αποστόλης Ψαρρός, Ειρήνη Βαλατσού
και η Κατιάνα Μπαλανίκα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη 19:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:00 & 21:00
Κυριακή 19:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
από 15€ – 25€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ  42497 | Εισιτήρια online! | Viva.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο