«JUKEBOX – ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ»

O ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«JUKEBOX – ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ»

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ:
“ΜΠΛΕ”, ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ
&  ΒΥΡΩΝΑ ΤΣΟΥΡΑΠΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
FALIRO SUMMER THEATER

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος στο Faliro Summer Theater  ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία καθώς και νέες του συνθέσεις. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γίνεται η παρέα όλων μας μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «ΜΟΥΣΙΚΟ  ΚΟΥΤΙ» στην ΕΡΤ1. Εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός  του «Μουσικού Κουτιού», ο Νίκος Πορτοκάλογλου συναντά εκλεκτούς καλεσμένους, μοιράζεται  πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στήνοντας κάθε εβδομάδα ένα μοναδικό live.

Στο faliro summer theater, ο Νίκος δημιουργεί ένα μοναδικό ζωντανό Jukebox νοσταλγίας και αισιοδοξίας. Ένα Jukebox πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες. Γεμάτο με «τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν» όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει αυτή τη  μουσική παράσταση και μαζί με τους «Μπλε», τον Στάθη Δρογώση, τον Βύρωνα Τσουράπη, τον Θανάση Τσακιράκη και τον Ηλία Λαμπρόπουλο δημιούργησαν μία μοναδική παρέα που μας ταξιδεύει σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της μουσικής με τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος.
Οι ΜΠΛΕ, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχουν καταφέρει να συνδυάσουν στη μουσική τους  ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από την τζαζ, την μπλουζ και την φανκ μουσική και ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα live τους.
Ο Στάθης Δρογώσης, αγαπημένος τραγουδοποιός, ερμηνεύει επιλογές από όλη την δισκογραφική του πορεία αλλά και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα.

Την σπουδαία  μελωδική παρέα συμπληρώνουν ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος  της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού»,  ο Θανάσης Τσακιράκης, που ξεχώρισε με την παρουσία του στο «Μουσικό Κουτί» δίνοντας τον ρυθμό στα τύμπανα καθώς και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος που με το ιδιαίτερο ταλέντο του συνδυάζει μοναδικά το βιολί, το μπουζούκι, την τρομπέτα και την γκάιντα.

Όλοι μαζί γίνονται μία παρέα και παρουσιάζουν ένα εξωστρεφές κι εξαιρετικά διασκεδαστικό πρόγραμμα, με πολλή μουσικότητα υψηλής αισθητικής όπου (εκτός των άλλων) παίζονται και διασκευές σπουδαίων Ελλήνων & ξένων συνθετών σε παλιά επιτυχημένα τραγούδια που τους έχουν σημαδέψει δίνοντας έτσι ενέργεια σε ένα… «ζωντανό» JUKEBOX επί σκηνής.

«Χωρούν» άραγε σε ένα playlist το «Knockin’ On Heavens Door», το «Dancing Queen», «Το κορίτσι του Μάη», η «Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη», το «Let It Be», το «Πάνω απ’ τα σύννεφα», το «Should I Stay Or Should I Go», το «Πόσο σε θέλω», το «Δεν θέλω», το «Wish You Were Here», το «Μην το πεις πουθενά», η «Σκόνη», «Ο ταχυδρόμος» «Θάλασσά μου σκοτεινή» ;;;
Η απάντηση είναι ξεκάθαρα  ΝΑΙ !

Αν πραγματικά αγαπάτε τη μουσική, μην  χάσετε αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση!

Νίκος Πορτοκάλογλου: φωνή, κιθάρα
Γιώργος Παπαποστόλου: τραγούδι, πνευστά
Τζώρτζια Κεφαλά: τραγούδι
Πάνος Παπάζογλου: κιθάρες
Στάθης Δρογώσης: φωνή, πιάνο
Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα, κρουστά, φωνή
Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα, μπουζούκι, φωνή
Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

Οργάνωση Παραγωγής: 360° Entertainment

 

INFO

«JUKEBOX»
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟY,  “ΜΠΛΕ”, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ &  ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΣΟΥΡΑΠΗΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης 21:00

Τοποθεσία : Faliro Summer Theater
Διεύθυνση: Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO

HOW TO GET THERE:

– Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
– ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
– Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
 Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Α ζώνη: 20 ευρώ
Β ζώνη: 15 ευρώ
Όρθιοι: 12 ευρώ
Περιορισμένης ορατότητας 15 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 9213310

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων