Athens Capital – MGallery Collection.

Το πιο απολαυστικό brunch της Αθήνας σερβίρεται καθημερινά στο Gallerie Café, στο ξενοδοχείο Athens CapitalMGallery Collection.

 

Η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, το brunch με φίλους ή με την οικογένεια, αποκτά νέα διάσταση στο Galerie Café του Athens Capital Hotel – MGallery Collection, καθώς πλέον προσφέρετε καθημερινά. Κάθε Σάββατο, μάλιστα, στο Galerie Café, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, θα υπάρχει live Dj set για να δημιουργήσει την απόλυτη brunch εμπειρία.

 

Οι θαμώνες του ξενοδοχείου, καθώς και οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν κάθε μέρα της εβδομάδας το αγαπημένο τους brunch στο πιο κεντρικό σημείο συνάντησης της Αθήνας, επιλέγοντας signature πιάτα και cocktails από το ειδικά σχεδιασμένο μενού, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef του ξενοδοχείου Δημήτρη Μπούτσαλη και της ομάδας του. Φυσικά, από το πλούσιο μενού δεν λείπουν οι vegetarian και vegan επιλογές. Λαχταριστά burgers, ιταλική πίτσα, poke και acai bowls, δροσερές σαλάτες, πιάτα με πρωταγωνιστές τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές, όπως τα αυγά benedict αλλά και τα chef’s signature αυγά καγιανά, φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και κέικ, με ένα μπουφέ πλούσιο σε viennoiseries, συνθέτουν το πιο απολαυστικό brunch experience της πόλης στο Galerie Café του Athens Capital Hotel – MGallery Collection.

 

Ειδικά για τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία για δεύτερη συνεχομένη χρονιά να συνεισφέρουν με ένα συμβολικό τρόπο υπέρ του Συλλόγου W4O-Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία), που έχει ως στόχο την προώθηση του διαλόγου των γυναικών ογκολόγων και την ουσιαστική προσφορά στις ασθενείς με καρκίνο. Πιο συγκεκριμένα, όσοι παραγγείλουν στο Galerie Café ροζ μακαρόν ή ροζ ζεστό ρόφημα σοκολάτας θα στηρίζουν οικονομικά τον W4O-Hellas, καθώς όλα τα έσοδα θα διατίθενται υπέρ του Συλλόγου.

 

Athens Capital Hotel – MGallery Collection | Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2

Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 106 71 | WEB: www.achotel.gr | IG: @athenscapitalhotel

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων