«Στην Πλάτη Του Καιρού», Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντά ξανά τον Σταύρο Σιόλα και παρουσιάζουν το τραγούδι «Στην Πλάτη Του Καιρού», σε στίχους του Ηλία Μάστορη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία (στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», σε στίχους του Πόλυ Κυριάκου), η διαχρονική Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τα δεκάδες μεγάλα τραγούδια που όλοι αγαπάμε να τραγουδάμε αλλά και τις πιο εσωτερικές της στιγμές, ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την ιδιαίτερη σύνθεση του Σταύρου Σιόλα, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της νεότερης γενιάς, με αρκετές επιτυχίες ήδη στο ενεργητικό του.

Το «Στην Πλάτη Του Καιρού» συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Κωστής Εμμανουηλίδης.

Το τραγούδι «Στην Πλάτη Του Καιρού» είναι το δεύτερο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Σιόλα, με τίτλο «Η Δική Μας Σειρά» και κυκλοφορεί μετά το ομότιτλο του album τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος ο συνθέτης. Το digital album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Ηλία Μάστορη, που ερμηνεύουν, εκτός από την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον ίδιο, ο Γιάννης Κότσιρας, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Στρατάκης και η Ερωφίλη.

Βρείτε το «Στην Πλάτη Του Καιρού» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3DW3fCG
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3TZxEpf
Deezer: https://bit.ly/3UdZBty

 

ARTIST’S SOCIAL MEDIA
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
Facebook: https://www.facebook.com/EleftheriaArvanitakiOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/eleftheriaarvanitaki
Twitter: https://twitter.com/elarvanitakioff
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ
Instagram: https://instagram.com/stavrossiolas

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

H ΑΦΙΕΡΩΣΗ του Μπότο Στράους

H ΑΦΙΕΡΩΣΗ του Μπότο Στράους Σκηνοθεσία : Χάρης Φραγκούλης   Πρεμιέρα: 18 Φεβρουαρίου 2023   Αυτός λέει: «Όπως ξέρεις, έχει κανείς τα ίδια αποτελέσματα, όταν