Το ODEON OPERA υποδέχεται ξανά το αθηναϊκό κοινό

Το ODEON OPERA

υποδέχεται ξανά το αθηναϊκό κοινό

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η χειμερινή κινηματογραφική σεζόν ξεκίνησε για το Odeon Opera από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Το ανακαινισμένο φουαγιέ υπόσχεται στο αθηναϊκό κοινό τη δημιουργία νέων κινηματογραφικών αναμνήσεων, πολλές πρεμιέρες ταινιών και μοναδικές εκδηλώσεις.

Το Odeon Όπερα ανανεώνει το ραντεβού του με το κινηματογραφόφιλο κοινό της πόλης, το οποίο πλέον θα μπορεί να παρακολουθήσει εκεί όλες τις αγαπημένες του ταινίες. Γνωρίζοντας ότι η κινηματογραφική απόλαυση είναι πάνω από όλα προσωπική υπόθεση, σας υποσχόμαστε βραδιές γεμάτες συγκίνηση, γέλιο, φαντασία και περιπέτεια, στο φυσικό χώρο των ταινιών∙ την σκοτεινή αίθουσα.

Επισκεφτείτε τον ανανεωμένο κινηματογράφο Odeon Όπερα και ανακαλύψτε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τις μοναδικές προσφορές μας.

https://www.facebook.com/OdeonOpera

 

Ακαδημίας 57, Αθήνα 106 79

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ  ΡΕΤΡΟΣΠΕΚΤΙΒΑ -Στην ταινιοθήκη

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ                                                              ΡΕΤΡΟΣΠΕΚΤΙΒΑ                                             8-15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ   Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, η Ταινιοθήκη της Θεσσαλονίκης  και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,  με την υποστήριξη

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ LIVING

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ LIVING     Δείτε το trailer 29 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON   Λίγα λόγια για την ταινία   Στο Λονδίνο το