ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ GAZARTE – ROOF STAGE ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ
GAZARTE – ROOF STAGE
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
#OnThePulse #AwakeTheSenses

Έπειτα από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα στο Roof Stage του Gazarte στις 23 Νοεμβρίου Παρουσιάζοντας τραγούδια από την δισκογραφία του καθώς και νέα τραγούδια από τον νέο του αγγλόφωνο δίσκο με τίτλο ”Other directions”.
Ο Αδάμ Τσαρούχης θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις προσωπικές του εργασίες αλλά και επιλογές από το Juke Box των ακουσμάτων του, από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως το «Father Figure» του αγαπημένου George Michael αλλά και τη «Τόσα Καλοκαίρια» του Δάκη και το «Feeling good», προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.
Mας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία» με τραγούδια όπως το “Όπως μπαίνει ο χειμώνας” σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη και το “Ρετρό” σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από την EMI/Universal με τίτλο «Πού και πού» σε στίχους και μουσική της Πέννυ Μπαλτατζή. Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ κ.ά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πλήκτρα – Μάνος Αθανασιάδης
Τρομπέτα – Δημήτρης Παπαδόπουλος
Τύμπανα – Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Μπάσο – Κώστας Κωνσταντίνου
Φωνητικά – Φωτεινή Κωστοπούλου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα έναρξης: 22.00
GAZARTE

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
https://www.viva.gr/tickets/music/festivaladam-tsarouchis/

VΙDEO

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ | Roof Garden| KAKTOS

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ Roof Garden Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ kaktos.gr   Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ LIVE | ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ LIVE ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ   Η Πέγκυ Ζήνα στο Θέατρο Άλσος την Τρίτη 18 Ιουνίου για μια βραδιά γεμάτη τραγούδια!   Εξαιρετική