Δημήτρης Μπάσης – «Πύρινες Καρδιές»

Δημήτρης Μπάσης – «Πύρινες Καρδιές»
Νέο τραγούδι & music video από τη σειρά «Σασμός»
Μουσική: Νίκος Τερζής – Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας

 

Οι «Πύρινες Καρδιές», με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, δίνουν συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Πύρινες Καρδιές» είναι ένα τραγούδι που ενώνει μουσικά το σήμερα και το χθες, με στίχους για τις αγάπες που καλούνται να αντέξουν και να νικήσουν τους τριγμούς και με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά του Δημήτρη Μπάση.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και γεμάτο συμβολισμούς music video. Συμπρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τις σκηνές των οποίων «ντύνει» στη σειρά το «Πύρινες Καρδιές».

Με το «Πύρινες Καρδιές» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της υπερεπιτυχημένης σειράς «Σασμός» του Alpha, που προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00. Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο και «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

 

Βρείτε το «Πύρινες Καρδιές» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3OkQVQe
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3hXxeBZ
Deezer: https://bit.ly/3OmcAay

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο