«Christmas Magic» Αδερφές Σπανομάρκου

Αγαπημένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, μας βάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων, με φρέσκες ερμηνείες σε γνωστά Κάλαντα στο μουσικό άλμπουμ “Christmas Magic” με τη μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση των αδερφών Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου, που είναι προτεινόμενο για πιθανή υποψηφιότητα Grammy!

 

Πιθανή υποψηφιότητα για το πολυπόθητο βραβείο Grammy διεκδικεί το χριστουγεννιάτικο album Christmas Magic”, καθώς βρίσκεται στα προτεινόμενα για υποψηφιότητα στην κατηγορία Best Contemporary Christian Music Album. Λίγες μόνο μέρες μένουν, μέχρι την ανάρτηση των τελικών υποψηφίων στα μέσα Νοεμβρίου, όπου θα ανακοινωθεί αν τελικά πέρασε στην επόμενη φάση, μετά από την προκαταρκτική ψηφοφορία που διενεργήθηκε από την Ακαδημία Ηχογραφήσεων στις ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες. Στην προκαταρκτική αυτή φάση, αξιολογήθηκαν περισσότερα από 50 album στη συγκεκριμένη κατηγορία, μεταξύ των οποίων και το «Christmas Magic».  Είναι μια μεγάλη παραγωγή της A PRIORI και της STROFINX με την καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση των διεθνώς διακεκριμένων μουσικοσυνθετριών Αρετής και Ιωάννας Σπανομάρκου, με υπέροχες εκτελέσεις αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, αλλά και των πανελληνίων καλάντων, της Πρωτοχρονιάς, των Χριστουγέννων και των Φώτων. Οι αδελφές Σπανομάρκου με το μοναδικό τους ιδιαίτερο κράμα ενορχήστρωσης με όργανα συμφωνικής ορχήστρας, διατηρώντας παράλληλα το στοιχείο της παράδοσης, ετοίμασαν αυτό το άλμπουμ με ερμηνείες και εκτελέσεις που σίγουρα θα μας συντροφεύουν για καιρό.

Ενσωματωμένη εικόνα

 

Αυτό το project είναι η εκπλήρωση του οράματος της σκηνοθέτριας Κωνσταντίνας Νικολαΐδη για μία φρέσκια επανεκτέλεση των αγαπημένων χριστουγεννιάτικων και εορταστικών τραγουδιών.

Οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και χάρισαν τις υπέροχες ερμηνείες τους, είναι οι: Γρηγόρης ΒαλτινόςΕλένη ΚαρακάσηΒαγγέλης ΚονιτόπουλοςΒασίλης ΛέκκαςΜπέσυ ΜάλφαΚώστας ΜαρτάκηςΡένος ΧαραλαμπίδηςΣωτήρης Ψυλλάκης.

Πρόσφατα οι αδελφές Σπανομάρκου ανέβασαν στα social media και βίντεο με απόσπασμα από τα backstage των ηχογραφήσεων με τον Κώστα Μαρτάκη.

Ανάμεσα στα τραγούδια, υπάρχει και μια πολυσυμμετοχική ερμηνεία ολόκληρης της υμνωδίας των Χριστουγεννιάτικων καλάντων, σε μία πολύ σπάνια και συλλεκτική δισκογραφική καταγραφή, διάρκειας εννέα λεπτών.

Τα μουσικά κομμάτια του άλμπουμ είναι:

1. Καλήν εσπέραν – Κώστας Μαρτάκης
2. Τρίγωνα κάλαντα – Ρένος Χαραλαμπίδης
3. Άγια νύχτα – Ελένη Καρακάση
4. Χιόνια στο καμπαναριό – Σωτήρης Ψυλλάκης
5. Ο μικρός τυμπανιστής – Βασίλης Λέκκας
6. Ω έλατο – Κώστας Μαρτάκης
7. Πάει ο παλιός ο χρόνος – Μπέσυ Μάλφα
8. Κάλαντα Πρωτοχρονιάς – Γρηγόρης Βαλτινός
9. Κάλαντα Θεοφανίων – Βαγγέλης Κονιτόπουλος
10. Κάλαντα Χριστουγέννων (ολόκληρη η υμνωδία) – Πολυσυμμετοχικό

Τα τραγούδια μπορείτε να τ’ ακούσετε δωρεάν σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες streaming: Spotify, Deezer, YouTube, Shazam, κ.α., ενώ είναι διαθέσιμα και στο Tik Tok.

Το άλμπουμ «Christmas Magic» κυκλοφορεί από την δισκογραφική Strofinx.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα

“Βιώματα ιστορίας…” Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ιδρυτή του Ελληνικού Μελοδράματος Διονύσιο Λαυράγκα Σάββατο 6 Απριλίου 2024 Ωδείο Αθηνών – Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος ~ Κύκλος «Συμφωνικές

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ – Περιοδεία

ΣΚΗΝEΣ ΑΠO EΝΑ ΓAΜΟ Ίνγκµαρ Μπέργκµαν Νίκος Ψαρράς – Μαρίνα Ασλάνογλου Σκηνοθεσία Έλενα Καρακούλη   Περιοδεία τον Απρίλιο 2024 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας Από

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΝΕΑ – ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/4 & 27-28/4 Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο