THE FABELMANS από  την  ODEON

THE FABELMANS

24 Νοεμβρίου  στους  κινηματογράφους από  την  ODEON

«Οι ταινίες είναι όνειρα, που δεν ξεχνάς ποτέ»

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, The Fabelmans, στο TCL Chinese Theatre.

Στην προβολή παρευρέθηκε όλο το λαμπερό καστ της ταινίας, όπου μίλησε για τα ιδιαίτερα συναισθηματικά γυρίσματα της ταινίας, καθώς και οι υπόλοιποι συντελεστές της, ανάμεσα στους οποίος και ο συν-σεναριογράφος Τόνι Κούσνερ.

Η Μισέλ Γουίλιαμς, η οποία ερμηνεύει τη μητέρα του μικρού Σάμι, εξομολογήθηκε, «Τον είδα [τον Σπίλμπεργκ] να κλαίει μερικές φορές στη διάρκεια των γυρισμάτων, το οποίο ήταν πολύ όμορφο γιατί νομίζω έκανε τον καθένα μας να θέλει να τιμήσει πραγματικά αυτό που κάνει. Έβλεπες πόσα σήμαινε για εκείνος και πόσο αληθινός ήταν».

Λίγα λόγια για την ταινία

Μια βαθιά προσωπική απεικόνιση της αμερικάνικης παιδικής ηλικίας κατά τον 20ο αιώνα, η ταινία «The Fabelmans»πρόκειται για την ιστορία ενηλικίωσης ενός νεαρού αγοριούπου ανακαλύπτει ένα καταστροφικό οικογενειακό μυστικό και μια εξερεύνηση της δύναμης των ταινιών να αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους άλλους και τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει την τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ® Μισέλ Γουίλιαμς (Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα, Επτά Μέρες με τη Μέριλιν), τον Πολ Ντάνο (The Batman, Θα Χυθεί Αίμα), τον Σεθ Ρόγκεν (Steve Jobs, An American Pickle), τον Γκάμπριελ ΛαΜπέλ (Κυνηγός, τηλεοπτική σειρά Αμερικάνικο Ζιγκολό), την υποψήφια για Όσκαρ® Τζίνι Μπερλίν (Επτά Μέρες Φαγούρα, Έμφυτο Ελάττωμα), την Τζούλια Μπάτερς (Κάποτε στο… Χόλιγουντ, 13 Ώρες: Οι μυστικοί Στρατιώτες της Βεγγάζης), την Ρόμπιν Μπάρτλετ (Κάτω από τη Λάμψη του Φεγγαριού, Στηρίξου Πάνω Μου), Κίλι Καρστέν (Hunters, Evil Lives Here) και τον υποψήφιο για Όσκαρ® Τζουντ Χιρς (Άκοπο Διαμάντι, Συνηθισμένοι Άνθρωποι).

Βασισμένη στην παιδική ηλικία του ίδιου του Σπίλμπεργκ, η ταινία «The Fabelmans» είναι σε σενάριο του Σπίλμπεργκ και του βραβευμένου με Πούλιτζερ θεατρικού συγγραφέα Τόνυ Κούσνερ (Angels in America, Caroline, or Change), ο οποίος κέρδισε οσκαρικές υποψηφιότητες για τα σενάρια των «Λίνκολν» και «Μόναχο».

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»

Έλενα Παπαρίζου – «Μαύρα Γυαλιά»   25 χρόνια number one, 25 χρόνια στην κορυφή. Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της στη δισκογραφία